Lightstrips

Lightstrips

Ook in de tuin breng je schitterende kleureffecten aan met de Philips Hue Outdoor Lightstrips. Deze flexibele lichtstrips zijn uitgerust met White and Color Ambiance LED verlichting waardoor je uit maar liefst 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten altijd de lichtkleur kiest die perfect bij jou mood en activiteiten past. Van helder wit licht om het tuinpad uit te lichten, tot vrolijk gekleurd licht tijdens een tuinfeestje. Met een Philips Hue Outdoor Lightstrip creëer je eenvoudig op ieder moment de juiste sfeer in de tuin.

Kleurrijke LED verlichting

De Philips Hue Outdoor Lightstrips zijn uitgerust met White and Color Ambiance LED verlichting. Hierdoor kun je uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren altijd de lichtkleur kiezen die perfect bij jouw mood en activiteiten past! Van helder wit licht om het tuinpad helder te verlichting, tot vrolijk gekleurde lichteffecten tijdens een tuinfeestje.

Eenvoudige draadloze bediening

Na de installatie van de Philips Hue Outdoor Lightstrips kun je direct aan de slag met het draadloos bedienen van jouw nieuwe buitenverlichting. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de Lightstrip te koppelen aan een Philips Hue Bridge, en de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet te downloaden.

Via de app kun je het licht in- en uitschakelen, het licht soepel draadloos dimmen en wisselen tussen de miljoenen lichtkleuren! Daarnaast stel je gemakkelijk lichtschema’s en routines in. Laat de Lightstrip automatisch aangaan bij zonsondergang, en ook vanzelf weer uitgaan bij zonsopkomst. Daarnaast is het koppelen van handige accessoires, zoals een Hue Outdoor bewegingssensor, eenvoudig. Zo maak je het jezelf nog gemakkelijker!

Je tuin slim én sfeervol verlichten met Philips Hue

Met een Philips Hue Outdoor Lightstrip breng je in een handomdraai prachtige lichteffecten aan in de tuin. Wil je graag op meer plekken in de tuin genieten van slimme én sfeervolle verlichting? Bekijk dan ook eens de Philips Hue Outdoor wandlampen en de Philips Hue Outdoor lantaarns.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.