Globelamp

Globelamp

Een globelamp steelt de show in elk open armatuur! Globelampen zijn aanzienlijk groter dan standaard lichtbronnen. Van smart globelampen die dimbaar via je smartphone zijn, tot filament globelampen van Lucide die een zachte, warme gloed geven: je vindt het allemaal bij Meerdanlicht.nl.

Smart globelampen

Ben je op zoek naar een grote globelamp die perfect dimbaar is én je eenvoudig via je smartphone kunt bedienen? Dan is een smart globelamp echt wat voor jou! De globelampen van Philips Hue en WiZ zijn eenvoudig te installeren en verbinden: draai de lamp in een armatuur, download de app en je kunt meteen aan de slag. Schakel het licht in of uit, dim het licht soepel zonder storingen en schakel eenvoudig tussen warm en koel wit licht. Sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Speciale globelampen

De speciale globelampen van SPL vallen niet alleen op door hun grootte, maar ook hun schitterende designs. Van een globelamp met deukjes, tot een globelamp gemaakt van rookglas. Wanneer je op zoek bent naar een grote én opvallende globelamp, dan is een speciale globelamp van SPL precies wat je zoekt!

Filteren

17 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.