Plafondventilators

Plafondventilators

Behoefte aan verkoeling? Een plafondventilator biedt de uitkomst! Onze krachtige ventilators zorgen ervoor dat de gevoelstemperatuur tot wel 8 graden kan afnemen. Maar veel plafondventilators beschikken ook over een winterstand waardoor je de ventilator het hele jaar door kunt gebruiken!

Plafondventilators in verschillende stijlen

In onze uitgebreide plafondventilator collectie vind je modellen in uiteenlopende stijlen, kleuren, formaten en prijsklassen. Van een moderne plafondventilator van het populair Australisch merk Beacon, tot een retro ventilator met houten bladen. Door de deze ruime keus vind je altijd een plafondventilator die perfect in jouw interieur past!

Waarom een plafondventilator?

In de zomer zorgt een plafondventilator direct voor verkoeling met een verfrissend briesje. Hierdoor zal de gevoelstemperatuur snel afnemen. Maar ook in de winter komt een plafondventilator goed van pas wanneer deze over een winterstand beschikt. In de winterstand draaien de bladen namelijk achteruit, waardoor de opgestegen warme lucht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Hierdoor kan je tot wel 10% op de stookkosten besparen!

Plafondventilators met handige functionaliteiten

Veel van onze plafondventilators worden standaard met een afstandsbediening geleverd. Je kunt dus vanuit je luie stoel of bed de ventilator bedienen. Ook zijn er plafondventilators met licht verkrijgbaar. Handig wanneer de ventilator op de plek moet komen te hangen waar eerste een plafondlamp hing. Naar wat voor plafondventilator je ook op zoek bent, je vindt hem bij Meerdanlicht.nl.

Filteren

1 - 24 van 129

Oplopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.