Plafondspots

Plafondspots

Plafondspots: effectieve verlichting met stijl  

Plafondspots zijn een zeer geliefde en populaire keuze voor verlichting. Dit zijn lampen die aan het plafond worden gemonteerd. Deze spots zijn zo geliefd, omdat ze een strak uiterlijk hebben dat goed past bij moderne interieurs.  
  
Plafondspots worden ook wel opbouwspots genoemd, die niet met inbouwspots verward moeten worden. Het verschil tussen inbouw- en plafondspots is dat inbouwspots ín het plafond zijn verzonken, in tegenstelling tot plafondspots die aan het oppervlak van het plafond zijn gemonteerd.   
Plafond spots hebben enkele leuke voordelen. Eén van de voordelen is dat niet iedere plafondspot op een apart stroompunt aangesloten hoeft te worden: één stroompunt is hier al voldoende. Een spotlamp aan het plafond is goed voor het verlichten van de gehele ruimte, maar ook om accenten te leggen op bepaalde meubels. Richt je plafondspot op je favoriete zithoek of je bank en zorg dat het extra opvalt.   
Plafond spots zijn er in verschillende stijlen en kleuren, er zit dus gegarandeerd iets tussen voor iedere interieur. Ze zijn ook niet meer weg te denken in een modern interieur.   

  
Verschillende soorten plafondspots  

Plafondspots zijn er in veel verschillenden stijlen, soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld badkamer plafondspots en spots aan het plafond voor buiten. Deze zijn speciaal ontworpen en gebruikt om paden, terrassen en tuinen te verlichten.   
Ook zijn er verschillende groottes van plafondspots, groot of klein. De kleine zijn perfect voor plekken waar je subtiele verlichting wil toevoegen, zonder al te veel op te vallen bijvoorbeeld in smalle gangen of boven de trap. De grote spots bieden meer licht en zijn dus weer geschikt voor de wat grotere kamers.   
  

Kies de perfecte plafondspot  

Het kiezen van de perfecte spots voor aan het plafond is belangrijk voor de juiste sfeer van een ruimte. Aangezien ze in verschillende stijlen en maten verkrijgbaar zijn, moet je afwegen welke stijl van plafondspot het beste past bij de ruimte waarin je hem plaatst. Bij het kiezen van een plafondspot is het belangrijk om na te denken over hoe je de verlichting in de ruimte wilt gebruiken. Wil je heldere verlichting voor de hele kamer of een gezellige sfeer in een bepaalde hoek creëren?  
Kortom, een plafondlamp kan niet alleen praktisch maar ook erg stijlvol zijn in je interieur.  

Koop je plafondspots eenvoudig online   

Het kopen van plafondspots is niet alleen functioneel maar ook erg stijlvol. Combineer je plafond spots met de rest van je interieur en creëer een moderne uitstraling voor je huis. Met maar een paar klikken kun je nu eenvoudig plafondspotjes bestellen bij Meerdanlicht. Laat je inspireren en ontdek de wereld van moderne spotverlichting.  
  

Filteren

21 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.