Dim to warm

Dim to warm

Wanneer je een ouderwetste gloeilamp dimt, verandert niet alleen de lichtsterkte maar ook de kleurtemperatuur van het licht. Wanneer een LED lamp gedimd wordt, verandert enkel de lichtsterkte en niet de kleurtemperatuur. Maar met dim to warm LED lampen is dit verleden tijd! Tot nu toe was dit gezellige en warme licht enkel bereikbaar met halogeen of gloeilampen. Nu heb je het perfecte alternatief wanneer je een gezellig lichteffect wenst, maar ook energie wilt besparen!

Sfeervolle verlichting met dim to warm lampen

Met dim to warm lichtbronnen breng je eenvoudig een warme sfeer in huis. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. In tegenstelling tot standaard LED lampen geven dim to warm lampen een dimbare warme gloed waarmee je ieder armatuur kunt voorzien van sfeervolle verlichting. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht oogt!

Verschillende soorten dim to warm verlichting

Er zijn verschillende soorten dim to warm verlichting verkrijgbaar (Philips noemt dit WarmGlow). Een dim to warm lichtbron plaats je eenvoudig in ieder armatuur zonder geïntegreerde verlichting. Daarnaast zijn er ook armaturen verkrijgbaar met ingebouwde dim to warm verlichting. Van plafondlampen, tot wandlampen en inbouwspots: je vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van Meerdanlicht.nl.

Filteren

1 - 24 van 42

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.