SPL

SPL

Bij SPL ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een bijzondere lichtbron. Niet alleen de vormen van de SPL lichtbronnen vallen op, ook de afwerkingen zijn uniek. Van mat glas tot trendy rookglas: de SPL lichtbronnen stelen de show in ieder armatuur.

Filteren

1 - 24 van 39

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

SPL lichtbronnen

Bij SPL ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar iets anders dan de standaard LED-lichtbronnen. Denk aan een kegelvormige lamp, een grote globelamp of wat dacht je van een lichtbron met bubbels? Niet alleen de vormen van de SPL lichtbronnen vallen op, ook de afwerkingen zijn uniek. Van mat glas tot trendy rookglas: de SPL lichtbronnen stelen de show in ieder armatuur.

Decoratieve LED lichtbronnen

SPL Professional Lighting is opgericht in 2015 en staat al jaren bekend om de premium kwaliteit LED-verlichting in het hogere segment. De decoratieve LED-lichtbronnen zijn al een eyecatcher op zich en zijn dus ook bedoeld voor decoratieve doeleinden. In combinatie met de lichtbronnen van SPL heb je geen uitgesproken armatuur meer nodig. Kies in plaats daarvan voor een pendellamp of een open armatuur waarin de lichtbron goed tot zijn recht komt.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.