WF-light

WF-light

WF-light produceert lampen van natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe en schelp. Met deze natuurlijke materialen wordt een grote diversiteit aan vormen, details en stijlen gecreëerd. De lampen van dit trendy merk zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook echt een sieraad voor je interieur. 

Voorgestelde filters"
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

WF-Light

WF-light produceert lampen van natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe en schelp. Met deze natuurlijke materialen wordt een grote diversiteit aan vormen, details en stijlen gecreëerd. De specifieke vormen en details geven iedere lamp een geheel eigen uitstraling. De lampen van dit trendy merk zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook echt een sieraad voor je interieur. Wanneer je op zoek bent naar een opvallende eyecatcher, ben je bij WF-Light aan het juiste adres!

Rotan hanglampen

De lampen van WF-light worden met de hand vervaardigd in Indonesië. De natuurlijke materialen worden met zorg uitgezocht voordat de productie begint. Alle lampen worden met de hand gemaakt en zijn dus uniek!

Abaca hanglampen

De Abaca hanglampen van WF-light zijn al jaren razend populair en dat is niet voor niets! De trendy bolvormige hanglampen hebben een diameter van 35, 45, 60 of zelfs 80 centimeter. De lampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals het draad uit bananenbladeren. De open structuur van de Abaca lamp zorgt voor een prachtig lichteffect wanneer het licht brand!

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.