E27 (grote fitting)

E27 (grote fitting)

LED, dimbaar of smart: naar wat voor E27 lichtbron je ook op zoekt bent, bij Meerdanlicht.nl vind je het allemaal! Lichtbronnen met E27 fitting zijn in Nederland en België de meest gebruikelijke lichtbronnen. Een fitting is het koppelstuk tussen de lichtbron en de lamp zelf. Het cijfer 27 staat voor de dikte van het schroefdraad. Dat is in het geval van een E27 fitting dus 27 mm. Een E27 fitting wordt ook wel grote fitting genoemd.

LED E27 lichtbronnen
LED lichtbronnen met E27 fitting zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Deze vervangers van halogeenlampen en gloeilampen verbruiken tot wel 80% minder energie en zorgen dus voor een lagere energierekening. Daarnaast springen LED lichtbronnen direct aan wanneer de schakelaar wordt omgezet, je hebt dus meteen goed zicht. Ook worden LED lichtbronnen niet warm en zijn ze dus een stuk veiliger dan conventionele lichtbronnen.

Dimbare E27 lichtbronnen
Met een dimbare E27 lichtbron breng je overal in huis sfeervolle verlichting aan. Er zijn E27 lichtbronnen verkrijgbaar welke met een externe dimmer te dimmen zijn, maar er zijn ook lichtbronnen verkrijgbaar welke met de bestaande lichtschakelaar te dimmen zijn. Dit wordt ook wel SceneSwitch genoemd. Druk op je bestaande lichtschakelaar en schakel van helder functioneel licht (100%), naar natuurlijk ontspannend licht (40%) of een zacht, warm sfeerlicht (10%). Handig!

Smart E27 lichtbronnen
Wat een smart E27 lichtbron zo bijzonder maakt, is dat je deze via je smartphone of tablet kunt bedienen. De Philips Hue smart lichtbronnen werken via Bluetooth en de slimme E27 lampen van WiZ werken op Wifi. Met één druk op de knop kun je deze lampen in- of uitschakelen, dim je het licht soepel en wissel je eenvoudig tussen verschillende lichtkleuren- of temperaturen. Met een smart E27 lichtbron tover je iedere “domme” lamp om tot een slimme én dimbare lamp!

Filteren

1 - 24 van 50

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.