Step dimming

Step dimming

Dimmen zonder een dimmer, kan dat? Lampen met een ingebouwde step-dimmer zijn te dimmen met de normale lichtschakelaar! Zo schakel je eenvoudig van heldere functionele verlichting, naar sfeervol gedimd licht. En dat allemaal zonder het plaatsen van een externe dimmer. Handig!

Dimbare verlichting zonder dimmer

In het assortiment van Philips vind je veel armaturen die uitgerust zijn met een step-dimmer. Dit noemt Philips SceneSwitch. Maar ook andere merken bieden kwalitatieve verlichting aan, welke zonder een externe dimmer dimbaar is.

Verschillende soorten dimbare verlichting

Met een dimbare vloerlamp breng je sfeer aan bij de zithoek, en met een dimbare hanglamp boven de eettafel zorg je voor nog meer sfeer tijdens een intiem diner. Of wat dacht je dan een dimbare plafondlamp in de slaapkamer zodat je met helder licht de juiste outfit kunt uitzoeken, en ’s avonds in bed kunt ontspannen met gedimd licht? Je vindt het allemaal in ons ruime assortiment! De hoeveelheid standen kan per merk of soort lamp verschillen, kijk hiervoor goed naar de specificaties van de lamp zelf.

Winkelen per

1 - 24 van 256

Oplopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.