Blog

Laatste artikels uit ons blog

Verlichting in een botanisch interieur

Verlichting in een botanisch interieur

Wij zijn gek op de botanische interieurstijl! De stoere, natuurlijke materialen in combinatie met groene accenten en planten geven je huis een haast tropische uitstraling. Maar wat voor verlichting gebruik je in een botanisch interieur? Wij helpen je hier graag bij!

Door Karlijn op 21-04-20215 redenen om voor solar verlichting te kiezen

5 redenen om voor solar verlichting te kiezen

De zon van overdag laadt moeiteloos en snel buitenverlichting op die de warme zomeravonden na zonsondergang sfeervol verlichten. Lees hieronder vijf redenen om te kiezen voor solar verlichting.

Door Karlijn op 06-04-2020Hoe monteer je een wandlamp?

Hoe monteer je een wandlamp?

Je hebt een nieuwe wandlamp gekocht en wil deze graag meteen ophangen. Maar hoe monteer je een wandlamp eigenlijk? En op welke hoogte moet de lamp hangen? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je een wandlamp monteert.

Door Karlijn op 11-02-2020Waarom zou je moeten overstappen naar LED verlichting?

Waarom zou je moeten overstappen naar LED verlichting?

De hoeveelheid die je kan besparen op energiekosten hangt af van de energiebron die je vervangt met een LED lamp. Gemiddeld kun je 50% besparen op energieverbruik- en kosten wanneer je overstapt op LED verlichting. Deze energiebesparing kan bij bepaalde producten zelfs oplopen tot 70%!

Door Karlijn op 20-01-2020Slimme Philips Hue verlichting voor je badkamer

Slimme Philips Hue verlichting voor je badkamer

De slimme LED verlichtingstechnologie van Philips Hue is nu ook beschikbaar voor de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, jouw mood en activiteiten kun je de sfeer in de badkamer met één klik aanpassen.

Door Karlijn op 24-12-2019Philips Hue kooldraadlampen

Philips Hue kooldraadlampen

Vorige maand kon je al kennis maken met deel 1 van de allernieuwste Philips Hue Collectie. Nu is het tijd voor Vintage verlichting met Bluetooth-technologie. In één beweging sfeervolle herfstverlichting, in welk armatuur je ook wilt.

Door Wendy op 12-09-2019IP-waarden bij verlichting

IP-waarden bij verlichting

IP staat voor Ingress Protection en bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de bescherming weer tegen vaste delen zoals stof en zand. Het tweede cijfer geeft de bescherming weer tegen vloeibare stoffen (vocht).

Door Wendy op 13-02-2019Philips Hue Outdoor Sensor

Philips Hue Outdoor Sensor

Vorig jaar lanceerde Signify de eerste Philips Hue Outdoor Collectie. Eindelijk konden we de slimme verlichting van Hue ook buitenshuis gebruiken. Vooral de prikspots met miljoenen kleuren verlichting waren in trek. Deze maand breidt de Outdoor familie uit met onder andere een superhandige bewegingssensor, de Philips Hue Outdoor Sensor.

Door Wendy op 5-02-2019Kleurtemperatuur bij LED lampen

Kleurtemperatuur bij LED lampen

In het oerwoud aan LED lampen, vind je bulbs in verschillende lichtkleuren, ofwel kleurtemperaturen. Wij bedoelen hier de kleur die de lichtbron uitstraalt. Deze kan variëren van koel wit tot warm wit. De kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin (K). Hoe hoger de kleurtemperatuur, hoe 'killer' het licht.

Door Wendy op 23-01-2019Lichtopbrengst bij LED lampen

Lichtopbrengst bij LED lampen

Steeds meer mensen kiezen voor LED verlichting. Goed voor milieu en portemonnee. De besparingen op energie en onderhoud zorgen ervoor dat investeringen snel worden terugverdiend. De huidige LED lampen kunnen de meeste halogeenlampen, gloeilampen en spaarlampen vervangen. Dat is goed nieuws!

Door Wendy op 15-01-2019Categorieën