Zakelijk bestellen

Kan ik een zakelijke bestelling plaatsen bij Meerdanlicht.nl

Wij zijn er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kun je bij ons terecht. Meerdanlicht.nl is een betrouwbare leverancier voor jouw organisatie. Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we snel kwalitatieve verlichting tegen goede condities.

Mocht je grotere aantallen willen bestellen of bezorgen bij jouw klant (zonder inkoopfactuur). Stuur je aanvraag naar info@meerdanlicht.nl.

Ik ben interieurstylist en wil graag samenwerken met Meerdanlicht.nl.

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken. We kunnen je inkoopkorting geven bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor jouw verlichting. We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de algemene voorwaarden voor een zakelijke bestelling?

Onze algemene voorwaarden zijn uitsluitend van kracht voor consumenten. Voor zakelijke bestellingen geleden afwijkende voorwaarden. Neem contact op met onze klantenservice voor de zakelijke voorwaarden.

Kan ik bij jullie een intracommunautaire levering plaatsen?

Meerdanlicht.nl helpt je graag met leveringen aan jouw bedrijf binnen Europa. Het btw-tarief op onze artikelen kan dan worden verlegd naar 0%. Hiervoor sturen we je een aangepaste factuur toe.

  • Meerdanlicht.nl verzorgt de levering van de goederen in het buitenland
  • Je dient een geldig btw-identificatie nummer te overleggen (voer deze tijdens de bestelling in met hoofdletters en zonder leestekens en spaties). Voor controle van een geldig btw-nummer gebruiken we deze database.

Hoe werkt het?

Maak een account aan en voeg een geldig btw-nummer toe. Liever bestellen zonder account? Vul dan het btw-nummer in tijdens de afrekenprocedure, het totaalbedrag zal exclusief btw worden berekend.

Let op: voor reeds geplaatste orders kunnen wij geen credits aanmaken met betrekking tot de btw.

Kan ik een bestelling plaatsen met levering buiten Europa?

Wil je graag een bestelling plaatsen buiten Europa en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via info@meerdanlicht.nl.


Heb je je antwoord niet kunnen vinden?

Waar gaat je vraag over?