KS verlichting

KS verlichting

De buitenlampen van KS verlichting zijn al jarenlang razend populair. Dit Nederlandse, succesvolle familiebedrijf maakt al ruim 40 jaar buitenverlichting van hoogwaardige kwaliteit. Kies je voor KS verlichting? Dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap!

Voorgestelde filters
Filteren

1 - 24 van 259

Oplopend sorteren
per pagina

KS verlichting

De buitenlampen van KS verlichting zijn al jarenlang razend populair. Dit Nederlandse, succesvolle familiebedrijf maakt al ruim 40 jaar buitenverlichting van hoogwaardige kwaliteit. Voeg extra sfeer toe aan je tuin met een klassieke lantaarn, zorg voor een warm welkom met een wandlamp bij de voordeur of ga voor stijlvolle verlichting langs de oprit met sokkels. Kies je voor KS verlichting? Dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap!

Kwalitatieve buitenverlichting

KS verlichting maakt al meer dan 40 jaar sfeerverlichting en functionele verlichting met de hand. De met de hand vervaardigde buitenverlichting wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, denk aan een tuinlamp van brons, messing, aluminium, RVS en gietijzer. Het merk streeft naar een perfecte combinatie van vormgeving, materiaal en functionaliteit. Dit is mogelijk doordat KS het volledige productieproces in eigen hand houdt.

Kenmerken voor KS verlichting zijn, tijdloos design, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl, vormgeving, uitstraling en natuurlijk de prijs-kwaliteit verhouding van de buitenverlichting!

Buitenverlichting voor iedereen

KS verlichting is marktleider op het gebied van buitenverlichting en hierdoor beeldbepalend. KS levert dan ook een uniek totaal concept. Alle soorten en maten buitenverlichting in verschillende stijlen, van klassiek en landelijk tot industrieel en modern design. Er worden constant nieuwe ontwerpen geproduceerd maar ook historische klassiekers krijgen regelmatig nieuw leven in geblazen!

Maak een statement met de buitenverlichting van KS verlichting. KS verlichting is voor iedereen!

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.