Trio

Trio

De verlichting van Trio staat bekend om het gebruik van duurzame materialen, speelse vormen en degelijke kwaliteit. En niet alleen binnenshuis geniet je van de mooie verlichting van Trio, ook buiten geniet je van een ruime keuze in buitenverlichting!

Filteren

1 - 24 van 829

Oplopend sorteren
per pagina

Trio

De verlichting van Trio staat bekend om het gebruik van duurzame materialen, speelse vormen en degelijke kwaliteit. Trio is al ruim 30 jaar een van de toonaangevende specialisten voor decoratieve binnenverlichting. En niet alleen binnenshuis geniet je van de mooie verlichting van Trio, ook buiten geniet je van een ruime keuze in buitenverlichting!

Trio wenst de levenskwaliteit van mensen in hun woning positief te beïnvloeden en een meerwaarde te bieden voor het huis. Dit wenst Trio omdat ongeacht hoe of waar iemand woont, thuis toch een waardevolle plek is waar je tot rust kunt komen. Daarom inspireert Trio met innovatieve licht ideeën en decoratieve lifestyle producten.

Reality verlichting

Naast de moderne, hedendaagse lampen van Trio vind je op deze pagina ook de klassieke lampen met een moderne touch van Reality.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.