Slimme verlichting

Slimme verlichting

Laat je tuin stralen met slimme buitenverlichting! Breng adembenemende lichtaccenten aan en creëer altijd de juiste sfeer met één druk op de knop. De slimme buitenlampen bedien je eenvoudig via een app op je smartphone en zijn perfect dimbaar. Ook handig: via de app kun je handige lichtschema’s en routines aanmaken. Met onze buitenverlichting verlicht je jouw tuin of balkon eenvoudig slim én sfeervol!

Slimme buitenverlichting van Philips Hue

De slimme Philips Hue Outdoor verlichting is van hoogwaardige kwaliteit en is verkrijgbaar met drie typen LED verlichting: White en White and Color Ambiance. Buitenlampen met White verlichting geven warm wit licht. De White and Color Ambiance buitenverlichting geeft je de keuze uit 50.000 wittinten en maar liefst 16 miljoen verschillende lichtkleuren. Hiermee creëer je schitterende lichteffecten en licht je jouw tuin op stijlvolle wijze uit!

Ga voor helder wit licht wanneer je ’s avonds nog even verder wil lezen in je lievelingsboek, of breng kleurrijke lichtaccenten aan tijdens een tuinfeestje. De slimme buitenverlichting van Philips Hue stem je eenvoudig af op jouw mood en activiteiten!

Slimme buitenverlichting online bestellen

Hang een slimme wandlamp bij de voordeur om jezelf en je gasten altijd een warm welkom te geven, plaats sokkel naast het tuinpad voor goed zicht, en gebruik prikspots om jouw favoriete tuinornamenten op stijlvolle wijze uit te lichten. In de grote collectie slimme buitenlampen van Meerdanlicht.nl vind je alles wat je nodig hebt voor het slim én sfeervol verlichten van jouw (voor)tuin.

Filteren

5 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.