Kinderkamer

Kinderkamer

Voor elke kinderkamer een geschikte lamp 

Als ouder wil je dat de kinderkamer van je kleintje niet alleen een veilige en comfortabele plek is, maar ook een plek vol plezier, verbeelding en creativiteit. Om die leuke sfeer te creëren in een kinderkamer is de keuze voor de verlichting belangrijk. Kinderlampen kunnen de kamer transformeren in een magische omgeving voor je kind.  

Kinderlampen in verschillende kleuren en stijlen 

Kinderlampen zijn er bij Meerdanlicht in een overvloed aan kleuren, vormen en stijlen. Hierdoor kun je de verlichting in de kinderkamer volledig afstemmen op de persoonlijke smaak van je kind.  
  
Een van de populaire keuzes voor kinderkamerverlichting zijn kleurrijke plafondlampen. Deze lampen zijn verkrijgbaar in diverse thema's en kunnen eenvoudig worden aangepast aan de inrichting van de kamer. Kies bijvoorbeeld een plafondlamp met voetballen, prinsessen of dieren voor een speelse uitstraling.  
  
Tafellampen en nachtlampjes zijn ook uitstekende keuzes voor kinderen, vooral als je een meer subtielere verlichting wilt creëren. Deze lampen kunnen dienen als leeslampjes voor het voorlezen van bedtijdverhalen of als nachtlampjes die je kind geruststellen tijdens de nacht. Tafellampen zijn verkrijgbaar in vrolijke en kleurrijke ontwerpen. 
  
Een persoonlijke favoriet onder onze klanten bij Meerdanlicht is de Lunar plafondlamp van Trio. Deze bijzondere plafondlamp is ontworpen als de maan, het is net alsof je onder het maanlicht in slaap valt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je kiezen uit maar liefst zeven verschillende maanfasen om de juiste sfeer te creëren! 

Hulpmiddel voor uw kind   

Kinderlampen zijn niet alleen bedoeld om de kamer op te fleuren, maar kunnen ook dienen als een nuttig hulpmiddel voor je kind.  
Kinderlampen hebben namelijk dimfuncties, waarmee je de helderheid van de verlichting kunt aanpassen. Dit is handig voor wanneer je kind behoefte heeft aan verschillende lichtniveaus voor verschillende activiteiten, zoals om te lezen, spelen of slapen.  

Tijd voor de juiste kinderlampen 

Het kiezen van de juiste kinderlamp is een leuke activiteit. Het geeft je de kans om de persoonlijkheid en interesses van je kind te laten schijnen en een gezellige atmosfeer te creëren waarin jouw kleine zich helemaal thuis voelt. Bovendien kunnen kinderlampen niet alleen dienen als decoratieve elementen, maar ook als nuttige hulpmiddelen in de routine van je kind. 
  
Bij Meerdanlicht begrijpen we als geen ander het belang van het vinden van de juiste kinderlampen en bieden we een uitgebreid assortiment aan kleurrijke, leuke en functionele lampen voor de kinderkamer. Of je nu op zoek bent naar een vrolijke plafondlamp of een schattige tafellamp, we hebben opties die aan al je behoeften voldoen. Neem de tijd om samen met je kind de perfecte lamp te kiezen.  
  
En waarom zou je ergens anders zoeken als je bij Meerdanlicht een schat aan keuzes en opties hebt om uit te kiezen? Dus waar wacht je nog op, bestel vandaag nog en laat het licht schijnen in de kinderkamer! 
  
  

Winkelen per

1 - 24 van 48

Oplopend sorteren
Pagina
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.