Met sensor

Met sensor

Een buitenlamp met sensor zorgt voor extra gemoedsrust en gebruiksgemak. Door de ingebouwde sensor heb je geen omkijken meer naar het in- en uitschakelen van de lamp. Laat het licht automatisch aangaan zodra het donker wordt, of zorg ervoor dat je nooit meer in het donker naar je sleutels staat te zoeken met een buitenlamp met sensor.

Buitenlamp met bewegingssensor
Geef jezelf en je gasten altijd een warm welkom met een buitenlamp met bewegingssensor. Wanneer de sensor beweging detecteert, gaat het licht automatisch branden. De functionaliteiten en werking van de buitenlamp met bewegingssensor verschilt per merk en per product. Je leest hier meer over bij de productspecificaties.

Buitenlamp met schemersensor
Wanneer een buitenlamp uitgerust is met een schemersensor, heb je geen omkijken meer naar het aan- en uitzetten van de lamp. Zodra de schemer invalt, gaat het licht automatisch branden. Bij zonsopkomst stopt de lamp ook vanzelf weer met branden. Handig!

Buitenlamp met sensor online kopen
In onze uitgebreide buitenverlichting collectie vind je veel lampen met een sensor. Vanzelfsprekend zijn deze lampen goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Van modern tot klassiek: in elke stijl vind je bij Meerdanlicht.nl een buitenlamp met sensor!

Filteren

1 - 24 van 195

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.