Konstsmide

Konstsmide

De buitenverlichting van Konstsmide is te herkennen aan de hoge kwaliteit en uiteenlopende designs; van tijdloze klassiekers tot innoverende armaturen. Voor Konstsmide is innovatief zijn een voorwaarde om de duurzame en milieuvriendelijke buitenverlichting te creëren.

Voorgestelde filters
Filteren

1 - 24 van 540

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Konstsmide

Het Zweedse verlichtingsmerk Konstsmide is een familiebedrijf met al bijna 80 jaar ervaring op het gebied van buitenverlichting! De buitenverlichting van Konstsmide is te herkennen aan de hoge kwaliteit en uiteenlopende designs; van tijdloze klassiekers tot innoverende armaturen. Voor Konstsmide is innovatief zijn een voorwaarde om de duurzame en milieuvriendelijke buitenverlichting te creëren waar we zo verliefd op zijn geworden bij Meerdanlicht.nl!

Buitenverlichting

Tijdens mooie zomeravonden zorgt de buitenverlichting van Konstsmide voor extra sfeer in je tuin en tijdens de donkere winterdagen zorgt de verlichting voor een gerust en veilig gevoel vanaf binnen. Door de juiste buitenverlichting op de juiste plek te gebruiken, creëer je het hele jaar door een uitnodigende omgeving! Konstsmide heeft de perfecte buitenverlichting voor jouw entree, het terras, de tuin of balkon. Breng sfeer aan in de tuin met een elegante lantaarn, verlicht je oprit helder met grondspots en laat de gevel stralen met een schitterende wandlamp. In de grote collectie buitenverlichting van Konstsmide vind je alles wat je nodig hebt om je tuin zowel sfeervol als functioneel te verlichten.

Solar tuinverlichting

Solar lampen zorgen voor verlichting in de tuin zonder stopcontacten, hierdoor kun je de solar lamp plaatsen waar het jou uitkomt. De solar lamp gaat automatisch aan wanneer het donker wordt en uit wanneer de zon op komt. De kleine ingebouwde zonnepanelen en LED-technologie maken de lampen veilig, milieuvriendelijk en energiebesparend. Energie besparen betekend in dit geval ook geld besparen! Bij Konstsmide vind je verschillende solar lampen; zoals moderne tafellampen en gezellige prikspots.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.