Lightstrips

Lightstrips

Een lightstrip is de meest flexibele manier om een bepaald deel van je interieur te verlichten. Lichtstrips zijn eenvoudig in vrijwel elke vorm te buigen en kunnen naar wens ingekort of juist verlengd worden. Zo breng je in een handomdraai prachtige lichteffecten aan onder de keukenkastjes, onder het bed, bij de tv kast of zelfs in de tuin.

Verschillende soorten lightstrips

In ons lightstrip assortiment vind je verschillende soorten LED strips. Met een lightstrip met wit licht breng je eenvoudig functionele verlichting aan bij bijvoorbeeld de trap. Zo zie je in het donker altijd goed waar je loopt en kunnen ongelukjes voorkomen worden. Tevens zijn er ook lightstrips met gekleurde verlichting verkrijgbaar waarmee je indrukwekkende lichteffecten creëert.

Slimme LED lichtstrips

In het lightstrip assortiment van Meerdanlicht.nl vind je ook zogenoemde slimme lichtstrips van Philips Hue en WiZ. Deze lightstrips bedien je eenvoudig via je smartphone of tablet. Met één druk op de knop in de app schakel je de strips in of uit, dim je het licht soepel en wissel je eenvoudig tussen de 16 miljoen verschillende kleuren en 50.000 wittinten. Sfeer creëren wordt hiermee nog eenvoudiger!

Lightstrips voor buiten

Ook in de tuin breng je prachtige kleuraccenten aan met de speciale Philips Hue Outdoor lightstrips. Ook deze slimme lightstrips zijn via je smartphone te bedienen en kunnen miljoenen verschillende lichtkleuren geven. Echter beschikken deze outdoor lightstrips over een hoge IP-beschermingswaarde waardoor ze waterbestendig zijn en je ze dus met een gerust hart buiten kunt gebruiken. Leuk om een tuinpad uit te lichten, of om onder de veranda te plaatsen!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.