Lightstrips

Lightstrips

Ervaar de meeste flexibele verlichting van Philips Hue. De LED Lightstrips kunnen in elke gewenste positie geplaatst, en naar wens gevormd worden. Dankzij de White and Color Ambiance LED verlichting kies je uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren altijd de lichtkleur die perfect bij jouw mood en activiteiten past.

Creëer schitterende lichteffecten

Met de Philips Hue Lightstrips breng je in een handomdraai sfeervolle verlichting waar in huis dan ook. Achter het tv-meubel, onder de keukenkastjes of in een open kast. Buig de strip in de gewenste vorm en bevestig de strip met de zelfklevende tape. Knip de Lightstrip korter zodat hij perfect past, of gebruik een extensie om jouw Lightstrip te verlengen.

Bedien de Lightstrip via je smartphone!

Met de Hue app of één van de handige bedieningsmogelijkheden bedien je jouw Hue Lightstrips eenvoudig op afstand, waar je ook bent. Schakel de verlichting in of uit, dim de verlichting zonder storingen en wissel eenvoudig van lichtkleur. Stel tijdschakelingen en timers in om je aanwezigheid na te bootsen of gebruik geofencing zodat de verlichting automatisch aangaat wanneer je thuis komt.

Wil je ook in de tuin kleurrijke lichtaccenten aanbrengen? De Philips Hue Outdoor Lightstrips zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.