Wandlampen

Wandlampen

Philips Hue Outdoor wandlampen Bij de voordeur, achterdeur, aan de schuur of schutting: een buiten wandlamp is onmisbaar! Een Philips Hue Outdoor wandlamp geeft je altijd een warm welkom met verschillende wittinten of met één van 16 miljoen verschillende lichtkleuren! De Hue Outdoor wandlampen hebben allemaal een hedendaags design waardoor ze goed binnen elke tuinstijl passen.

Verschillende soorten Philips Hue buiten wandlampen

Al de buiten wandlampen van Philips Hue zijn standaard uitgerust met slimme LED verlichting. Deze LED verlichting kent drie soorten: White, White Ambiance en White and Color Ambiance.

Wanneer je voor een wandlamp met White verlichting kiest, geniet van je van dimbare warm witte verlichting. Een Philips Hue Outdoor wandlamp met White Ambiance verlichting geeft je de keuze uit 50.000 verschillende tinten wit licht: van helder daglicht, tot gedimd kaarslicht. Kies je voor een wandlamp met White and Color Ambiance verlichting? Dan heb je de keuze uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen lichtkleuren! Zo creëer je schitterende lichteffecten.

Eindeloze bedieningsmogelijkheden

Koppel de wandlamp aan een Hue Bridge en bedien jouw slimme buitenverlichting volledig via je telefoon. Download de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet en ga direct de slag! Via de app kun je de verlichting in- en uitschakelen, het licht soepel dimmen en wisselen tussen lichtkleuren of wittinten. Stel tijdschakelingen en lichtschema’s in zodat jouw Hue Outdoor verlichting automatisch aangaat bij zonsondergang, en ook weer uitgaat bij zonsopkomst. Of koppel handige accessoires, zoals een Outdoor bewegingssensor, om het jezelf nog gemakkelijker te maken!

Verlicht je hele tuin slim én sfeervol

Wil je graag op meer plekken in de tuin genieten van de voordelen van slimme verlichting? Gebruik dan Philips Hue prikspots om jouw favoriete ornamenten uit te lichten en Philips Hue sokkels om bijvoorbeeld het tuinpad helder te verlichten. Ook leuk: met de Philips Hue Outdoor Lightstrips breng je speelse lichteffecten aan in de tuin.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.