White and Color Ambiance

White and Color Ambiance

Met de White and Color Ambiance verlichting van Philips Hue creëer je schitterende lichteffecten in huis én tuin. Kies uit 50.000 tinten witlicht en 16 miljoen kleuren altijd de lichtkleur die perfect bij jouw mood en activiteiten past. Van helder wit daglicht voor een concentratie boost, tot gedimd kaarslicht om aan het eind van de dag te ontspannen. Of wat dacht je van indrukwekkende gekleurde lichteffecten tijdens een feestje? Met de Philips Hue White and Color Ambiance verlichting creëer je eenvoudig op elk moment de juiste sfeer!

Eindeloze mogelijkheden

De White and Color Ambiance verlichting van Philips Hue beweegt altijd met je mee. Breidt de kijkbeleving op je TV uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en geniet van elke beat, samen met je partner of vrienden. Met de vele apps die voor Philips Hue zijn ontwikkeld verander je jouw woonkamer met één swipe in een dansvloer. Koppel jouw slimme verlichting aan de Philips Hue Play HDMI Sync Box en breng je gaming naar een hoger niveau.

Eenvoudige draadloze bediening

Veel Philips Hue White and Color Ambiance verlichting is uitgerust met de nieuwste Bluetooth technologie. Hierdoor is het mogelijk om de lampen direct via je smartphone of tablet te bedienen. Via je Bluetooth app kun je in een straal van 10 meter tot wel 10 slimme lampen bedienen. Met één druk op de knop schakel je de verlichting in en uit, dim je het licht soepel en wissel je tussen de miljoenen lichtkleuren!

Nóg meer gebruiksgemak en comfort

Voor de draadloze bediening van een aantal lampen met White and Color Ambiance verlichting is een koppeling met een Philips Hue Bridge vereist. Daarnaast zorgt de koppeling met een Bridge bij alle lampen ervoor dat je gebruik kunt maken van nog meer handige functionaliteiten die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen.

Zo kun je na de koppeling handige tijdschema’s en routines aanmaken. Laat bijvoorbeeld de verlichting automatisch op bepaalde tijdstippen in- en uitschakelen. Gebruik de geofencing functie zodat de verlichting aangaat zodra je het huis nadert zodat je nooit meer in het donker thuis komt. Ook het koppelen van handige Hue accessoires, zoals een Hue Dimmer, is eenvoudig. 

Wil je jouw slimme Hue verlichting liever met je stem bedienen? Ook dat is mogelijk na de koppeling met een Bridge. Tevens kun je na de koppeling tot wel 50 slimme lampen via één app bedienen, en kun je zelfs aan de andere kant van de wereld jouw verlichting bedienen.

Verschillende lampen met White and Color Ambiance verlichting

In het uitgebreide assortiment van Philips Hue vind je verschillende soorten lampen met White and Color Ambiance LED verlichting. Tover ieder “simpel” armatuur om tot een kleurrijke slimme lamp met de losse lichtbronnen met White and Color Ambiance techniek. Ook zijn er veel armaturen met ingebouwde White and Color Ambiance verlichting verkrijgbaar. En zelfs in de tuin geniet je van de levendige, heldere kleuren dankzij de Philips Hue buitenverlichting.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.