Lantaarns

Lantaarns

Een Philips Hue lantaarn is het stralend middelpunt in de tuin! Gebruik een Philips Hue Outdoor lantaarn om een tuinpad te verlichten, of voor algemene sfeerverlichting in de tuin. Kies uit verschillende wittinten of 16 miljoen lichtkleuren altijd de kleur die perfect bij jouw activiteiten past. Van helder wit licht voor functionele verlichting, tot vrolijk gekleurd licht tijdens een tuinfeestje. Sfeer creëren in de tuin was nog nooit zo eenvoudig!

Verschillende soorten Philips Hue lantaarns

De slimme lantaarns van Philips Hue zijn standaard uitgerust met energiezuinige LED verlichting. Er zijn drie varianten van deze LED verlichting: White, White Ambiance en White and Color Ambiance.

Wanneer je voor een lantaarn met White verlichting kiest, geniet je van dimbaar warm wit licht. Lantaarns met White Ambiance verlichting zorgen ervoor dat je kunt kiezen uit 50.000 verschillende wittinten: van helder daglicht, tot gedimd kaarslicht. Ga je voor een lantaarn met White and Color Ambiance verlichting? Dan komen daar nog 16 miljoen verschillende lichtkleuren bij waarmee je verbluffende lichteffecten in de tuin kunt creëren.

Ultiem gebruiksgemak en comfort

De bediening van Philips Hue lantaarns is eenvoudig! Koppel de lantaarn aan een Philips Hue Bridge, download de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet en ga direct aan de slag. Via de app kun je het licht in- en uitschakelen, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen verschillende lichtkleuren- of temperaturen.

Waar ter wereld je ook bent, via de Philips Hue app kun jij altijd jouw slimme buitenverlichting bedienen. Stel handige lichtschema’s en tijdschakelingen in, en laat jouw Hue verlichting met je meebewegen. Laat je lantaarns automatisch aangaan bij zonsondergang en ook weer automatisch uitgaan bij zonsopkomst. Koppel handige Philips Hue accessoires, zoals een Outdoor bewegingssensor, om het jezelf nog gemakkelijk te maken.

Geniet van slimme en sfeervolle verlichting in de tuin

Een Philips Hue lantaarn is het stralende middelpunt in de tuin! Wil je genieten van nog meer slimme buitenverlichting? Met een moderne Philips Hue Outdoor wandlamp bij de voordeur geef je jezelf en je gasten altijd een warm welkom. Of breng speelse lichteffecten aan met de Philips Hue Outdoor Lightstrip.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.