Hanglampen

Hanglampen

De eigentijdse Philips Hue hanglampen brengen sfeer in huis! Slimme lampen, uitgerust met duurzame en energiezuinige LED verlichting, welke volledig te bedienen zijn met jouw smartphone of een van de handige Hue bedieningsmogelijkheden. Met één druk op de knop schakel je de lamp in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen verschillende lichtkleuren- of tinten.

Lees meer

Philips Hue White Ambiance hanglampen

Philips Hue hanglampen zijn standaard uitgerust met White Ambiance techniek. Hierdoor kan de lamp je helpen te ontwaken, energieker te worden, te focussen of te ontspannen. Kortom: direct genieten van 50.000 verschillende tinten, wit licht: van helder daglicht tot sfeervol kaarslicht.

Philips Hue White and Color Ambiance hanglampen

Voor de ultieme sfeerbeleving kies je voor een Hue hanglamp met White and Color Ambiance. Uit 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren kies je de lichtkleur die perfect bij jouw mood past. Breng kleurrijke lichtaccenten aan en tover jouw woonkamer in één swipe om tot dansvloer. Sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Eenvoudige draadloze bediening

Installeer de Philips Hue app op jouw telefoon of tablet en bedien de verlichting waar ter wereld je ook bent. Met één druk op de knop schakel je de verlichting in of uit, dim je het licht soepel draadloos en wissel je tussen de verschillende lichtkleuren. Stel tijdsschakelingen en timers in om je aanwezigheid na te bootsen wanneer je niet thuis bent, of gebruik geofencing zodat de verlichting automatisch aangaat wanneer je het huis nadert.

Philips Hue slimme hanglampen

De woonkamer, slaapkamer of kantoor; van iedere ruimte maak je een fijne plek met een Philips Hue hanglamp. Voorzie al jouw favoriete ruimtes van slimme én sfeervolle verlichting door de hanglamp te combineren met Philips Hue inbouwspots en een Hue vloerlamp.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.