Hue voor binnen

Hue voor binnen

Sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig! Met Philips Hue Indoor verlichting kies je uit miljoenen kleuren de lichtkleur die perfect bij jouw mood en activiteiten past en bedien je de verlichting volledig via jouw smart device. Met één druk op de knop schakel je de verlichting in of uit, dim je het licht soepel van storingen en wissel je eenvoudig tussen jouw favoriete lichtrecepten. Ontdek hoe jij jouw huis slimmer én veiliger maakt met Philips Hue.

Slimme verlichting met Bluetooth

Starten met slimme verlichting is vanaf nu nog makkelijker. De Philips Hue losse lichtbronnen zijn uitgerust met de nieuwste Bluetooth technologie. Hierdoor kun je direct met jouw slimme verlichting aan de slag, en heb je geen Philips Hue Bridge nodig om slimme verlichting toe te passen in huis. Het enige wat je nodig hebt, is een Philips Hue lamp met Bluetooth en de Philips Hue Bluetooth app!

Met de Philips Hue Bluetooth app is het mogelijk om 10 Hue lampen te bedienen. Met één druk op de knop in de app schakel je de verlichting in en uit, dim je het licht soepel en wissel je eenvoudig tussen verschillende lichttinten- en kleuren.

Bediening met een Philips Hue Bridge

Wanneer je jouw slimme verlichting koppelt met een Philips Hue Bridge profiteer je van nog veel meer handige functionaliteiten en maak je jouw verlichting nóg slimmer. Een Bridge is het hart van jouw home systeem, je kunt hier tot wel 50 slimme lampen aan koppelen. De verlichting kan nog steeds via een app bedient worden. Of gebruik één van de slimme Hue bedieningsmogelijkheden zodat je jouw Hue indoor verlichting ook eenvoudig kunt bedienen wanneer je jouw smart device niet bij de hand hebt.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van Philips Hue Indoor verlichting zijn oneindig wanneer je deze koppelt met een Philips Hue Bridge. Jouw slimme verlichting helpt je met in slaap vallen door het licht ‘s avonds te doseren, en helpt je ontwaken met steeds feller wordend daglicht. Overdag geeft het helder wit licht je een flinke energie boost en verhoogt je concentratievermogen. Aan het eind van de dag helpt Philips Hue je ontspannen met gedimd warm licht, om vervolgens te gaan slapen met intiem avond licht.*

Stel tijdschakelingen in zodat het licht automatisch aangaat bij zonsondergang en boots je aanwezigheid na wanneer je niet thuis bent. Zelfs wanneer je op vakantie bent aan de andere kant van de wereld kun je jouw verlichting altijd bedienen. Ook koppelen van handige Hue accessoires zoals een bewegingssensor is eenvoudig. Bedien de verlichting precies zoals jij dat wil!*

Verschillende typen Hue verlichting

Philips biedt drie types Hue verlichting. Allereerst staat Hue White voor eenvoudige bediening en comfort van dimbaar wit licht. White Ambiance ondersteunt je dagelijkse activiteiten met 50.000 tinten wit licht: van fris daglicht tot warm sfeerlicht. Met White and Color Ambiance profiteer je van alles wat Philips Hue te bieden heeft, je hebt de keuze uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren. Uiteraard kun je bovenstaande typen met elkaar combineren om jouw huis op een slimme, comfortabele en energiezuinige manier te verlichten.

*Philips Hue Bridge vereist

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.