Vloerlampen

Vloerlampen

Een vloerlamp is het stralend middelpunt in jouw interieur! Gezien de vaak prominente plek van een vloerlamp, is het belangrijk dat deze niet alleen functioneel verlicht, maar ook voor sfeer zorgt. Met een Philips Hue vloerlamp creëer je in een handomdraai altijd de juiste sfeer. Van helder wit daglicht tot zacht kaarslicht, met één druk op de knop pas je de verlichting aan op jouw mood en activiteiten.

LED vloerlampen van Philips Hue

Een Philips Hue vloerlamp met White Ambiance verlichting helpt je bij jouw dagelijks activiteiten met 50.000 verschillende tinten witlicht. Kies helder daglicht voor een energie boost en ontspan na een lange werkdag met zacht, gedimd licht. Een vloerlamp met White and Color Ambiance LED verlichting biedt je nog veel meer kleurmogelijkheden. Uit 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren kies je altijd de lichtkleur die perfect bij jouw mood en activiteiten past en creëer je spectaculaire lichteffecten.

Bedien jouw vloerlamp met je smartphone!

Jouw nieuwe Hue staande lamp bedien je via je telefoon of met één van de handige Hue accessoires. Schakel de verlichting draadloos met één druk op de knop in of uit, dim het licht soepel zonder storingen en wissel gemakkelijk tussen de verschillende lichtkleuren- en tinten. Koppel jouw nieuwe Hue vloerlamp aan een Bridge en geniet van nog veel handige functionaliteiten zoals het instellen van lichtschema’s en het bedienen van je verlichting buitenshuis.

Geniet overal in huis van slimme Hue verlichting

Overal in huis genieten van energiezuinige, slimme én sfeervolle verlichting? In het uitgebreide assortiment van Philips Hue vind je onder andere inbouwspots, wandlampen en vloerlampen waarmee je jouw huis slim verlicht.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.