Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

Zakelijk Bestellen

 

Zakelijk bestellen

 

U bent op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf? Laat Lampen, meerdanlicht.nl dit zijn! Meerdanlicht.nl is er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kunt u bij ons terecht.

Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we de door u gewenste lampen en verlichting goed en snel, maar bovenal tegen goede condities!

 

Grotere aantallen? Bezorging bij uw klant (zonder inkoopfactuur!)? Uiteraard is dat geen enkel probleem voor Meerdanlicht. Stuur uw aanvraag in op info@meerdanlicht.nl en laat ons u een goed aanbod doen.

 

Of bent u een interieurstylist of specialist? Bedenk dat er verschillende mogelijkheden zijn om u te bedienen, zoals een inkoopkorting bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor uw verlichting. We helpen u graag!

 

 

Intracommunautaire Levering

 

Meerdanlicht.nl helpt u ook graag met leveringen aan uw bedrijf buiten Nederland maar binnen Europa. Het BTW-tarief welke geld op onze artkelen kan dan worden verlegd naar het BTW 0% tarief.

 

Er gelden hierbij 2 voorwaarden, opgelegd door de belastingdienst:

-Meerdanlicht verzorgd de levering van de goederen in het buitenland

-u/uw bedrijf dient een geldig BTW-identificatie nummer te overleggen. Voor controle van een geldig BTW-nummer gebruiken we de volgende database: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

 

Graag verzorgen wij uw intracommunaitaire levering. Mail ons uw bestelling naar info@meerdanlicht.nl en ontvang daarbij een passende factuur behorende bij de levering. 

 

Buiten Europa

 

Meerdanlicht.nl levert niet zelf buiten Europa aan particulieren of bedrijven. Uiteraard is het wel mogelijk om bij ons producten aan te schaffen maar dient u zelf voor het transport naar buiten Europa te verzorgen.

Uiteraard is het mogelijk uw transporteur de goederen bij ons te laten ophalen. Neemt u dan vooraf contact met ons op via info@meerdanlicht.nl.

 

 

 

ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN