Facebook Pixel

Zakelijk bestellen

Wij zijn er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kun je bij ons terecht. Meerdanlicht.nl is een betrouwbare leverancier voor jouw organisatie. Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we snel kwalitatieve verlichting tegen goede condities.

Wil je grotere aantallen bestellen of bezorging bij jouw klant (zonder inkoopfactuur)? Uiteraard is dit geen enkel probleem. Stuur je aanvraag naar info@meerdanlicht.nl.

Ben je een interieurstylist of specialist? Er zijn verschillende mogelijkheden om je te bedienen, zoals een inkoopkorting bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor jouw verlichting. We helpen je graag!

Onze algemene voorwaarden zijn uitsluitend van kracht voor consumenten. Voor zakelijke bestellingen geleden afwijkende voorwaarden. Neem contact op met onze klantenservice voor de zakelijke voorwaarden.

Intracommunautaire levering

Meerdanlicht.nl helpt je graag met leveringen aan jouw bedrijf binnen Europa. Het btw-tarief op onze artikelen kan dan worden verlegd naar 0%. Wij sturen je een aangepaste factuur toe.

  • Meerdanlicht.nl (DepaLux BV) verzorgt de levering van de goederen in het buitenland
  • Het bedrijf dient een geldig btw-identificatie nummer te overleggen. Voor controle van een geldig btw-nummer gebruiken we deze database.

We verzorgen graag jouw intracommunautaire levering. Mail de bestelling naar info@meerdanlicht.nl. Vervolgens ontvang je een passende factuur behorende bij de levering.

Let op: voor reeds geplaatste orders kunnen wij geen credits aanmaken met betrekking tot de btw.

Buiten Europa

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@meerdanlicht.nl.