0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Het is begonnen, bekijk onze Hot Deals!

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakelijk bestellen

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor je bedrijf? Meerdanlicht.nl kan dit zijn! Wij zijn er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kunt je bij ons terecht. Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we lampen en verlichting goed, snel, maar bovenal tegen goede condities!

Wil je grotere aantallen bestellen of bezorging bij jouw klant (zonder inkoopfactuur)? Uiteraard is dat geen enkel probleem. Stuur je aanvraag aan info@meerdanlicht.nl

Ben je een interieurstylist of specialist? Bedenk dat er verschillende mogelijkheden zijn om je te bedienen, zoals een inkoopkorting bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor jouw verlichting. We helpen je graag!

Onze Algemene Voorwaarden zijn uitsluitend van kracht voor consumenten, voor zakelijke bestellingen gelden afwijkende voorwaarden. Neem voor deze zakelijke voorwaarden contact op met onze klantenservice.


Intracommunautaire levering

Meerdanlicht.nl helpt je ook graag met leveringen aan jouw bedrijf binnen Europa. Het BTW-tarief op onze artikelen kan dan worden verlegd naar 0%. Wij sturen je een aangepaste factuur toe.

Er gelden hierbij 2 voorwaarden, opgelegd door de belastingdienst:

  • Meerdanlicht.nl (DepaLux BV) verzorgt de levering van de goederen in het buitenland
  • Het bedrijf dient een geldig BTW-identificatie nummer te overleggen. Voor controle van een geldig BTW-nummer gebruiken we de volgende database: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Graag verzorgen wij uw intracommunautaire levering. Mail ons uw bestelling naar info@meerdanlicht.nl en ontvang daarbij een passende factuur behorende bij de levering.

Let op: voor reeds geplaatste orders kunnen wij geen credits meer aanmaken met betrekking tot de BTW.


Buiten Europa

Meerdanlicht.nl levert niet zelf buiten Europa aan particulieren of bedrijven. Wij kunnen de producten leven binnen Europa of gereed maken voor afhalen in ons magazijn te Breda. Neem vooraf contact met ons op via info@meerdanlicht.nl