Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

 

Ontdek de Philips HUE!

 

Hue is de persoonlijke LED verlichting, die draadloos werkt via je smartphone, tablet of TAP.

 

De nieuwste innovaties met licht zijn nu ook beschikbaar voor jou. En het is nog eenvoudig ook. Bestel de HUE, draai de LED lamp in je armatuur, en connect hem met je iphone, tablet of andere smartphone. Je verlicht met de HUE jouw ruimte helemaal naar jouw smaak en sfeer. Je kan oneindig varieren in de kleurencombinaties en daarme past de HUE zich naar jou eigen, individuele leefstijl.

 

 

Creer zelf eindeloos veel sfeer met HUE!

Met App bedien je, via de benodige HUE bridge, draadloos de LED lampen.

HUE sfeer 1 HUE sfeer woonkamer 2 HUE sfeer keuken 3

Of afstand stel je de kleuren in van de HUE. Creer met de lichtrecepten nog eenvoudiger de door jou gewenste sfeer. Of wil je terug naar dat ultieme vakantie gevoel? Gebruik je vakantie foto in de HUE app en de lampen passen zich direct aan de kleuren van de foto en je waant je direct terug op vakantie! Met HUE personaliser je de ruimtes van je huis, en je kan die direct opslaan zodat je die ieder moment weer kan oproepen.

 

 

 

Welke HUE zijn er?

De standaard lichtbronnen met een E27 schroeffitting zijn er in 2 typen: De HUE color en de HUE LUX. De HUE Color kan met de kleuren LED meer dan 16 miljoen verschillende kleuren maken, van Warm tot Koel. De HUE LUX biedt hoogwaardig WarmWit licht. Beide HUE stnadaard lampen zijn eenvoudig dimbaar en vanzelfsprekend energiezuinig!

HUE LED color LUX white LED

Met de HUE color en de HUE LUX White kun je nu echt je hele huis voorzien van goed licht. Plaats het in woonkamer, slaapkamer of in de gang. Met deze connected lighting bedien je de LED lampen vanuit iedere andere plek met de easy App.

De HUE lichtbronnen en de Friends of HUE licht armaturen zijn werken met de huidige fittingen zoals E27 (schroef draai) en GU10 (draai klik) en gemakkelijk te installeren. De LED lampen gaan in het armatuur en de verbindt de bridge met je router. De bridge hoeft niet in het zicht te staan. Het draadlose signaal gaat ook door muren heen. Als je de app hebt gedownload uit de Apple App store of Android Play Store kun je direct aan de slag, het werkt meteen. In de app kun je gemakkelijk de lichtbronnen aanpassen. Je kunt kiezen uit vele kleur combinaties; tinten en helderheid. De dimfunctie is in staat om zelfs tot 5% van de lichtintensiteit te kunnen dimmen.

 

 

 

 

ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN