Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

De allernieuwste Philips Smartspot is de nieuwe, unieke combinatie van licht en design. Deze prachtige inbouwspots kenmerken zich door de dimbare led en of ecohalo lampen. Deze kennen een zeer lange en betrouwbare levensduur (meer dan 20.000 uur optimaal licht). Daarnaast kennen ze een hogere lichtuitvoer die zich kenmerkt voor deze kwaliteitsverlichting met een grote lichtsterkte. Onder de perfecte hoek van 40 graden schijnt het licht, ideaal voor gebruik als spotverlichting of voor inbouwspots. De energiebesparing die hiermee mogelijk is, gaat tot wel 80%. En helpt hiermee ook de energie en stroomrekening drastisch omlaag. Ten slotte worden voor de Smartspot enkel en alleen eerste klas materialen van zeer hoge kwaliteit gebruikt. Wat dacht u van de gegoten aluminium buitenkant, dit is werkelijk waar een prachtig en uniek design.

 

Logo Philips Smartspot

 

Deze unieke uitgave kent drie verschillende uitvoeringen; te weten LED Ledstyle, Ecopower en Ecohalo.

Philips Smartspot LED LEDstyle

De LED Ledstyle inbouwspots zijn een verzameling van achttien inbouwspots. er zijn 2 vierkante spots in de kleur wit en aluminium beschikbaar (ook in een set van drie spots), 2 vierkante spots met een rond draaibaar geheel in een witte en aluminium kleur (ook in een set van drie spots). 2 ronde inbouwspots met een rond draaibaar geheel in wit en lichtgrijs (ook in een set van 3 spots beschikbaar) en deze heeft ook nog 2 unieke kleine varianten met een dubblee spot. En tenslotte zijn er ook nog 2 opbouwspots in wit en lichtgrijs, die ook die unieke dubbele spot kennen.

Philips Smartspot Ecopower

EcoPower is een serie met 10 verschillende armaturen. Er zijn twee vierkante spots in wit en lichtgrijs, en twee ronde inbouwspots in lichtgrijs en wit. Daarnaast zijn er 6 unieke inbouwspots welke magnetisch kunnen worden bevestigd. Er zijn hierbij 2 ovale en twee rechthoekige modellen (in wit en grijs). Daarnaast is er een vierkant en een ronde magnetisch te bevestigen spot. Dit werkelijk uniek en nog nimmer te voren getoond in de verlichtings wereld.

Philips Smartspot EcoHalo

EcoHalo serie kent 8 verschillende spots die gebruik maekn van de zogenaamde ecohale lamp, welke tot welk 40% energie bespaart. Er zijn twee grotere, enkele spots beschikbaar in wit en lichtgrijs. Deze hebben ook een unieke dubbele spot. Daaarnaast zijn er ook twee kleinere inbouwspots in wit en lichtgrijs. welkee ook in een set met drie beschikbaar zijn.

Philips Smartspot Ecopower, ecohalo en led

 

ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN