0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mogelijkheden

De juiste sfeer op ieder moment. Philips Hue is de meest geavanceerde oplossing die je kunt bedenken. Het is draadloos, duurzaam en dimbaar. Ontdek hoe jij je huis slimmer én veiliger maakt met Hue lampen, handige bedieningsmogelijkheden en sensoren.


Bedien het licht op jouw manier

Er zijn verschillende manieren om jouw Philips Hue verlichting te bedienen. Of je nu thuis bent of onderweg. Gebruik bijvoorbeeld de officiële Philips Hue App of een van de vele door derden ontwikkelde apps. Gebruik de handige afstandsbedieningen, bewegingssensoren of je eigen smartwatch! Je kunt zelfs je Hue lampen bedienen met je stem. Laat het op afstand lijken alsof je thuis bent, stel timers in en verlicht de verschillende kamers wanneer het jou uitkomt.

Creëer de juiste sfeer op ieder moment

Philips Hue heeft het vermogen om jouw natuurlijke bioritme te volgen. Word wakker met natuurlijk licht. Geef jezelf een energieboost en een optimaal concentratievermogen met helder daglicht. En zorg aan het einde van de dag voor rustig warm wit licht om te lezen en te ontspannen, om vervolgens te gaan slapen met intiem avondlicht. Gebruik de Philips Hue App om je lichtinstellingen gemakkelijk te veranderen, van fris daglicht tot warm sfeerlicht en alles daar tussenin.


Speel met 16 miljoen kleuren

Je kunt direct een fantastische sfeer neerzetten in je kamer door je lievelingskleur uit maar liefst 16 miljoen kleuren te kiezen. Met één druk op de knop bepaal jij het decor. Gebruik bijvoorbeeld je favoriete foto en beleef die ervaring opnieuw door gekleurde lichtstralen in je kamer te laten verschijnen.


Synchroniseer met muziek, films en games

Beleef beeld en geluid nog intenser door je verlichting in te stellen bij de Entertainment Area in de Philips Hue App. Dompel jezelf onder in die populaire film, voeg lichteffecten toe tijdens het gamen of zet je favo song op repeat. Het is fijn thuis!

Drie verschillende Hue lampen

Philips biedt drie types Hue verlichting. Allereerst staat Hue White voor eenvoudige bediening en comfort van dimbaar wit licht. White Ambiance ondersteunt je dagelijkse activiteiten met 4 kleuren wit tot warm wit licht, van fris daglicht tot warm sfeerlicht. Met White and Color Ambiance profiteer je van alles wat Philips Hue te bieden heeft. Uiteraard is ook een combinatie van bovenstaande typen mogelijk om jouw huis op een slimme, comfortabele en energiezuinige manier te verlichten.

   
    White

White
Ambiance
White & Color Ambiance
Bedien je verlichting, waar dan ook
Stel timers in voor uw gemak
Dimmen zonder installatie
Word langzaam wakker met jouw persoonlijke zonsopgang
Van fris daglicht tot warm sfeerlicht  
Concentreer, lees en relax met licht  
Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren    
Synchroniseer met beeld en geluid    
Optimaliseer je game ervaring    
   

De Hue bridgeDe Bridge is het hart van je Philips Hue systeem. Je koppelt hem eenvoudig via je router aan je Wi-Fi netwerk en de Bridge verbindt vervolgens je lampen met je telefoon of tablet. Je kunt tot maximaal 50 Hue lampen en accessoires aansluiten op je Bridge. Eenmaal geïnstalleerd, zijn er oneindig veel mogelijkheden en applicaties voor gebruik, of u nou thuis bent of niet.

Bekijk product

De officiële Philips Hue App

De Hue App is speciaal ontwikkeld voor jouw huis en jouw dagelijkse leven. Maak kamers aan, creëer lichtschema's en stel timers in om het jezelf gemakkelijk te maken. Je favoriete lichtinstellingen kun je eenvoudig bewaren en weer oproepen, waar en wanneer jij maar wilt. Beschikbaar bij Google Play en de App Store.

Eenvoudige installatie

Het opzetten van je persoonlijke, draadloze verlichtingssysteem is slechts een paar stappen van je verwijderd. Ontdek met dit filmpje hoe eenvoudig het installeren van de Philips Hue Bridge is. Al na enkele minuten kun je je lampen installeren en bedienen.

Doe meer met
Friends of Hue

Haal nog meer uit je Hue systeem door andere slimme apparaten en systemen te combineren. Een Friend of Hue werkt simpelweg samen met je Hue verlichting. Denk aan Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, Nest, Samsung Smart Things en vele anderen.Aan de slag met Hue

Een starterspakket is een eenvoudige manier om te beginnen met je eigen Hue systeem. In het starterspakket vind je drie lampen (E27 of GU10 fitting), een bridge en een draadloze dimmer voor in huis. Zodra je Bridge geïnstalleerd is, breid je stap voor stap je systeem uit.
Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.