Schijnwerpers

Schijnwerpers

De schijnwerpers van Philips Hue Outdoor zijn krachtige verstralers die een groot deel van de tuin helder verlichten. Ideaal voor gebruik bij de oprit, het tuinpad of de achterdeur. Met een Philips Hue Outdoor schijnwerper weet je precies wat er rondom je huis gebeurt, en draagt zo bij aan een gerust en veilig gevoel!

Verschillende soorten Philips Hue schijnwerpers
De Philips Hue schijnwerpers zijn standaard uitgerust met energiezuinige LED verlichting. Er zijn twee varianten van deze LED verlichting: White Ambiance en White and Color Ambiance. De schijnwerpers met White Ambiance LED verlichting kunnen 50.000 verschillende tinten witlicht schijnen. Van helder daglicht, tot gedimd zacht licht. Wanneer je een schijnwerper met White and Color Ambiance kiest, komen daar nog 16 miljoen lichtkleuren bij.

Ultiem gebruiksgemak en comfort
De bediening van Philips Hue schijnwerpers is eenvoudig! Koppel de verschijner aan een Philips Hue Bridge, download de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet en ga direct aan de slag. Via de app kun je het licht in- en uitschakelen, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen verschillende lichtkleuren- of temperaturen.

Waar ter wereld je ook bent, via de Philips Hue app kun jij altijd jouw slimme buitenverlichting bedienen. Stel handige lichtschema’s en tijdschakelingen in, en laat jouw Hue verlichting met je meebewegen. Laat je schijnwerper automatisch aangaan bij zonsondergang en ook weer automatisch uitgaan bij zonsopkomst. Koppel handige Philips Hue accessoires, zoals een Outdoor bewegingssensor, om het jezelf nog gemakkelijk te maken.

Geniet van slimme en sfeervolle verlichting in de tuin
Een Philips Hue schijnwerper zorgt voor een gerust en veilig gevoel. Wil je genieten van nog meer slimme buitenverlichting? Met een moderne Philips Hue Outdoor wandlamp bij de voordeur geef je jezelf en je gasten altijd een warm welkom. Of breng speelse lichteffecten aan met de Philips Hue Outdoor Lightstrip.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.