Prik-/wandspots

Prik-/wandspots

Creëer schitterende lichteffect in de tuin met Philips Hue Outdoor prikspot. De prik-/wandspots hebben een modern design en beschikken over Philips Hue White and Color Ambiance. Dit betekent keuze uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen verschillende lichtkleuren. Zet jouw favoriete voorwerpen in de gekleurde spotlight of gebruik meerdere spots naast elkaar om een stijlvol lichteffect op de gevel te creëren. De Philips Hue prikspots bedien je uiteraard volledig via je telefoon of tablet!

Kleurrijke LED verlichting
De Philips Hue Outdoor prik-/wandspots zijn uitgerust met White and Color Ambiance LED verlichting. Hierdoor kun je uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren altijd de lichtkleur kiezen die perfect bij jouw mood en activiteiten past! Van helder wit licht om jouw favoriete objecten in de tuin in the spotlight te zetten, tot vrolijk gekleurde lichteffecten tijdens een tuinfeestje.

Eenvoudige draadloze bediening
Na de installatie van de Philips Hue Outdoor prikspots kun je direct aan de slag met het draadloos bedienen van jouw nieuwe buitenverlichting. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de spots koppelen aan een Philips Hue Bridge, en de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet te downloaden.

Via de app kun je het licht in- en uitschakelen, het licht soepel draadloos dimmen en wisselen tussen de miljoenen lichtkleuren! Daarnaast stel je gemakkelijk lichtschema’s en routines in. Laat de spots automatisch aangaan bij zonsondergang, en ook vanzelf weer uitgaan bij zonsopkomst. Daarnaast is het koppelen van handige accessoires, zoals een Hue Outdoor bewegingssensor, eenvoudig. Zo maak je het jezelf nog gemakkelijker!

Je tuin slim verlichten met Philips Hue
De Philips Hue Outdoor prik-/wandspots zorgen voor schitterende lichteffecten in de tuin! Wil je graag op meer plekken geniet van slimme én sfeervolle buitenverlichting? In het ruime assortiment van Philips Hue vind je onder andere moderne wandlampen, elegante lantaarns en compacte sokkels. Kortom: alles wat je nodig hebt voor het sfeervol en slim verlichten van jouw favoriete buitenruimtes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.