Low voltage

Low voltage

De Philips Hue Low Voltage buitenverlichting kun je gemakkelijk zelf installeren, de hulp van een elektricien is niet nodig! Steek de stekker van de Philips Hue Outdoor voedingskabel in het stopcontact en koppel al jouw Hue Low Voltage buitenverlichting. Zo voorzie je in een handomdraai ook de tuin van sfeervolle én slimme verlichting! Van wandlampen tot prikspots, in het Philips Hue Low Voltage assortiment vind je alles voor het eenvoudig en slim verlichten van je tuin.

Kleurrijke LED verlichting in de tuin
Al de Low Voltage buitenverlichting van Philips Hue is uitgerust met White and Color Ambiance LED verlichting. Hierdoor kun je uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren altijd de lichtkleur kiezen die perfect bij jouw mood en activiteiten past! Van helder wit licht bij de voordeur zodat je nooit meer in het donker naar je sleutels staat te zoeken, tot vrolijk gekleurde lichteffecten tijdens een tuinfeestje.

Eenvoudige draadloze bediening
Na de installatie van de Philips Hue Outdoor Low Voltage verlichting kun je direct aan de slag met het draadloos bedienen van jouw nieuwe buitenverlichting. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de verlichting koppelen aan een Philips Hue Bridge, en de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet te downloaden.

Via de app kun je het licht in- en uitschakelen, het licht soepel draadloos dimmen en wisselen tussen de miljoenen lichtkleuren! Daarnaast stel je gemakkelijk lichtschema’s en routines in. Laat jouw buitenverlichting automatisch aangaan bij zonsondergang, en ook vanzelf weer uitgaan bij zonsopkomst. Daarnaast is het koppelen van handige accessoires, zoals een Hue Outdoor bewegingssensor, eenvoudig. Zo maak je het jezelf nog gemakkelijker.

Philips Hue buitenverlichting op laagspanning
Philips Hue biedt een ruim assortiment van buitenverlichting op laagspanning aan. Zo vind je in de collectie onder andere stijlvolle sokkels en moderne wandlampen die zorgen voor schitterende lichteffecten. Met de Low Voltage verlichting van Philips Hue wordt het aanleggen en installeren van buitenverlichting kinderlijk eenvoudig.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.