Wandlampen

Wandlampen

Met de moderne Philips Hue wandlampen creëer je in elke ruimte in huis een fijne sfeer. De slimme wandlampen zorgen voor een schitterend lichteffect op de muur waardoor je interieur nét dat beetje extra krijgt! Je bedient de slimme wandlampen eenvoudig vanuit je luie stoel met de (gratis) Philips Hue app op je smartphone of tablet. Met één druk op de knop schakel je het licht in of uit, dim je het licht altijd soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen de verschillende lichtkleuren- of temperaturen. Sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Bedien je Philips Hue wandlamp via je telefoon
Dankzij de draadloze bediening van de Philips Hue wandlampen schakel je de verlichting in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen de verschillende lichtkleuren- of wittinten met één druk op de knop in de Philips Hue app.

Sfeervolle verlichting
Met een wandlamp met White Ambiance techniek kies je uit verschillende 50.000 tinten witlicht, en bij een wandlamp met White and Color Ambiance komen daar nog 16 miljoen verschillende lichtkleuren bij! Koppel jouw nieuwe Hue wandlamp aan een Bridge en geniet van nog veel handige functionaliteiten zoals het instellen van lichtschema’s en het bedienen van je verlichting buitenshuis.

Een slimme wandlamp voor elke ruimte in huis!
In het wandlampen assortiment van Philips Hue vind je moderne lampen voor elke ruimte in huis, zelfs voor in de badkamer! De badkamer wandlampen van Philips Hue zijn speciaal ontworpen voor veilig gebruik in vochtige ruimtes. Combineer een Hue wandlamp met een tafellamp en inbouwspots en geniet in heel het huis van sfeervolle én slimme verlichting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.