Spotlampen

Spotlampen

Met de spotlampen van Philips Hue breng je sfeervolle accentverlichting aan en bedien je het licht eenvoudig via je telefoon of tablet. Ga je voor een lamp met meerdere verstelbare spots? Of een enkele spot om jouw lievelingswoonaccessoires in de spotlight te zetten? In het assortiment van Philips Hue vind je het allemaal!

Dimbare spotlamp
Al de spotlampen in het Philips Hue assortiment beschikken over energiezuinige en duurzame LED verlichting. Hierbij heb je keuze uit White Ambiance verlichting en White and Color Ambiance.

Bij een spotlamp met White Ambiance LED verlichting heb je de keuze uit 50.000 tinten witlicht. Zo kies je altijd een wit tint die perfect bij jouw mood en activiteiten past. Laat geleidelijk toenemend daglicht je helpen ontwaken, geef jezelf een concentratie boost met helder witlicht en sluit de dag ontspannen af met gedimd zacht sfeerlicht.

De Philips Hue spotlampen met White and Color Ambiance verlichting voegen hier nog eens 16 miljoen verschillende kleuren aan toe. Hiermee creëer je verbluffende lichtaccenten en laat je jouw interieur nog meer stralen.

Draadloze bediening
Veel Philips Hue spotlampen zijn voorzien van de nieuwste Bluetooth technologie. Hierdoor is het mogelijk om de lamp direct via je telefoon te bedienen. Het enige wat je hoeft te doen is de spotlamp monteren en de speciale Philips Hue Bluetooth app op je telefoon te downloaden. Via deze app kun je het licht in- en uitschakelen, soepel draadloos dimmen en wisselen tussen de verschillende lichtkleuren of wittinten.

Wil je graag gebruik maken van al de handige functionaliteiten zoals het instellen van lichtschema’s en routines, het buitenshuis bedienen van de verlichting en het koppelen van handige Hue accessoires? Koppel jouw Philips Hue spotlamp dan aan een Hue Bridge!

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.