Plafondlampen

Plafondlampen

Een plafondlamp moet niet alleen functioneel zijn, maar ook bijzonder mooi. Met de Philips Hue plafondlampen wissel je eenvoudig van functionele heldere verlichting, naar zacht sfeervolle verlichting. Met één druk op de knop in Philips Hue app op je smartphone of Hue dimmer switch. Handig!

Slimme LED plafondlamp
De Philips Hue plafondlampen zijn uitgerust met energiezuinige en duurzame LED verlichting. Met jouw telefoon of één van de handige Hue bedieningsmogelijkheden schakel je de verlichting in of uit, dim je licht soepel draadloos en wissel je tussen de verschillende lichtkleuren- en tinten.

Ontdek de mogelijkheden!
Philips Hue verlichting beweegt met je mee. Stel de lichtsterkte- en temperatuur zo in dat het licht perfect aansluit op jouw activiteiten en mood. Van helder daglicht tot sfeervol kaarslicht. Met een Philips Hue plafondlamp met White and Color Ambiance verlichting kun je zelfs uit maar liefst 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten kiezen. Sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Geniet overal in huis van slimme Hue verlichting
De slimme plafondlampen van Philips hebben een modern design en passen goed binnen elke hedendaagse interieurstijl. Combineer een plafondlamp met een Philips Hue tafellamp en wandlamp en geniet overal in huis van slimme én sfeervolle verlichting.

Filteren

1 - 24 van 35

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Deel jouw foto!

Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.