Badkamerverlichting

Badkamerverlichting

Philips Hue badkamerverlichting ondersteunt je bij jouw dagelijkse activiteiten, zoals het perfect trimmen van je baard of het aanbrengen van je make-up. De helder verlichting voorkomt schaduwen waardoor nauwkeurige taken een stuk makkelijker worden. Philips Hue badkamerverlichting is voorzien van White Ambiance LED verlichting. Dit betekent dat al de badkamerlampen dimbaar zijn en 50.000 verschillende tinten witlicht geven. Daarnaast is de badkamerverlichting van Philips Hue volledig via je telefoon of tablet te bedienen!

Draadloze bediening

Dankzij de nieuwste Bluetooth technologie bedien je de Hue badkamerverlichting eenvoudig via je telefoon of tablet. Een Philips Hue Bridge is hiervoor niet vereist. Direct uit de verpakking is de verlichting gebruiksklaar en kun je de verlichting via jouw smartdevice bedienen. Met de Bluetooth app kun je binnenshuis tot wel 10 slimme lampen bedienen.

Met de speciale Bluetooth app op je telefoon of tablet schakel je de verlichting in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen de 50.000 verschillende wittinten. Van warm licht s’ ochtends, tot helder wit daglicht bij nauwkeurige klusjes en zacht, sfeervol gedimd licht wanneer je ’s avonds in bad gaat. Op ieder moment creëer je in een handomdraai de juiste sfeer.

IP44 - spatwaterdicht

Vanzelfsprekend is de badkamerverlichting van Philips Hue speciaal ontworpen voor veilig gebruik in vochtige ruimtes. Alle badkamerlampen beschikken over een beschermingswaarde van IP44 en zijn dus spatwaterdicht.

Nog meer gebruiksgemak en comfort

Omdat de Hue badkamerlampen zijn uitgerust met Bluetooth is voor het gebruik van de lampen een Philips Hue Bridge niet vereist. Echter ontgrendel je met de koppeling met een Bridge wel een hoop extra functionaliteiten die het gebruiksgemak en comfort aanzienlijk verhogen.

Zo kun je tot wel 50 slimme lampen bedienen, ook wanneer je niet thuis bent! Stel handige schema’s en timers in. Stel bijvoorbeeld in dat de verlichting ’s nachts gedimd gaat branden zodat er geen fel licht in je ogen schijnt. Of laat de verlichting automatisch in- en uitschakelen op door jou gekozen tijdstippen. Ook is het koppelen van handige accessoires, zoals een bewegingssensor, eenvoudig. De verlichting liever met je stem bedienen? Ook dat kan na de koppeling met een Hue Bridge.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.