Starterspakketten

Starterspakketten

Een Philips Hue starterskit is de basis voor jouw Philips Hue Homesysteem. Met de lichtbronnen, een Philips Hue Bridge en eventueel één van de handige bedieningsmogelijkheden kun je direct aan de slag met het aanbrengen van duurzame verlichting in huis. Omdat het hart van jouw Homesysteem, een Philips Hue Bridge, inbegrepen is bij het starterspakket kun je jouw nieuwe slimme verlichting direct draadloos bedienen via je telefoon. Wanneer er een Hue dimmer wordt meegeleverd, kun je de verlichting ook met deze afstandsbediening bedienen.

De mogelijkheden van Philips Hue
Schakel de verlichting in en uit, dim het licht soepel zonder storingen en wissel eenvoudig tussen verschillende lichtkleuren- of tinten. Allemaal met één druk op de knop in de Philips Hue app, ook buitenshuis. Tevens is het mogelijk om lichtschema’s en timers in te stellen: laat de verlichting automatisch aangaan zodra de zon ondergaat of boots je aanwezigheid na wanneer je niet thuis bent. Koppel handige accessoires om het jezelf nog makkelijk te maken en gebruik geofencing zodat de verlichting automatisch aangaat wanneer je het huis nadert.

White Ambiance starterspakket
Ga je voor een starterskit met White Ambiance verlichting? Dan geniet je direct van 50.000 verschillende wittinten die je ondersteunen bij jouw dagelijkse activiteiten. Van toenemend licht om je te helpen te ontwaken, helder daglicht voor een energie boost tot zacht kaarslicht om je te helpen ontspannen.

White and Color Ambiance starterspakket
De Philips Hue starterskits met White and Color Ambiance lampen zorgen ervoor dat je uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleur de lichtkleur kiest die perfect bij jouw activiteiten en mood past. Zo creëer je in een handomdraai op elk moment de juiste sfeer.

Starterspakket met slimme filament lichtbronnen
Ook is er een starterspakket met Philips Hue filament lichtbronnen verkrijgbaar. Deze hippe LED lampen zien er niet alleen schitterend uit dankzij het opvallend kooldraad, ze geven ook verschillende tinten warm wit licht. De filament lichtbronnen staan erg leuk in een open armatuur!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.