Lightstrips

Lightstrips

Met de Lightstrips van Philips Hue breng je in een handomdraai schitterende lichteffecten, zowel binnen- als buitenshuis! De flexibele lichtstrips zijn eenvoudig te buigen en kunnen zo op vrijwel elk oppervlak gebruikt worden. Kies uit 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 wittinten altijd de lichtkleur die perfect bij jouw mood en activiteiten past. Dankzij de Bluetooth technologie in de Lightstrips bedien je deze eenvoudig via een app op je smartphone. Schakel het licht met één druk op de knop in of uit, dim het licht soepel en wissel tussen de miljoenen lichtkleuren. Handig!

Philips Hue Lightstrips voor binnen

Met de Philips Hue Indoor Lightstrip breng je in een handomdraai sfeervolle verlichting aan, waar in huis dan ook! Achter het tv-meubel, onder het keukenkastje of in een open kast. Buig de lichtstrip in de gewenste vorm en bevestig hem gemakkelijk met de zelfklevende tape. Knip de Lightstrip naar wens korter zodat hij perfect past, of gebruik een extensie om jouw Lightstrip te verlengen.

Philips Hue Lightstrips voor buiten

Ook in de tuin geniet je van schitterende lichteffecten met de Philips Hue Outdoor Lightstrip. Licht het tuinpad op stijlvolle wijze uit, of voorzie de schutting van gekleurde lichteffecten. Ga voor helder wit licht om ’s avonds nog even verder te lezen in je lievelingsboek, of ga voor vrolijk gekleurd licht tijdens een tuinfeestje! Uiteraard zijn de Philips Hue Outdoor Lightstrips volledig weerbestendig en kun je ze met een gerust hart het hele jaar door buiten gebruiken.

Philips Hue Gradient Lightstrips

Wil je jouw home-entertainment naar een nieuw niveau tillen? Plak dan een Philips Hue Play Gradient Lightstrip achter je tv! De Hue Play Gradient Lightstrip creëert een uniek ambilight-effect. Wat deze slimme lichtstrip zo bijzonder maakt, is dat er meerdere lichtkleuren samenkomen in één enkele LED-strip. De kleuren lopen soepel in elkaar over waardoor een spectaculair lichteffect ontstaat.

Let op: Voor het gebruik van deze Hue Play Gradient Lightstrips zijn een Philips Hue Bridge en een Philips Hue Play HDMI Sync Box vereist.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.