0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hue White and Color Ambiance

Hue White and Color Ambiance
Onbegrensde mogelijkheden


Met Philips Hue kun je je alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone ervaring. Connected woningverlichting biedt eindeloze mogelijkheden om te spelen met kleuren of om lampen te synchroniseren met je muziek, tv en games voor meeslepende effecten. En met de honderden apps waaruit je kunt kiezen, kun je de kracht van je verbeelding de vrije loop laten.


Ontdek de voordelenSpeel met 16 miljoen kleuren
Speel met licht en kies uit de 16 miljoen kleuren in de Hue-app om het licht aan je stemming aan te passen. Denk aan je favoriete foto en herbeleef dat speciale moment met spetterend licht. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en haal ze op elk gewenst moment terug met slechts één tik.Synchroniseer je lampen met films en muziek
Breid de kijkbeleving op je TV uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en geniet van elke beat, samen met je partner of vrienden. Met de vele apps die voor Philips Hue zijn ontwikkeld verander je jouw woonkamer met één swipe in een dansvloer.Verlicht je game ervaring
Breng je gaming naar het volgende niveau. Download een van apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.


Start met Philips Hue

Om te starten met Philips Hue heb je alleen een starter kit nodig met daarin lampen en een bridge. Daarna kun je eenvoudig stap voor stap uitbreiden.

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)