0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Philips Hue

Welkom in de wereld van Philips HueWat is Philips Hue?

Philips Hue is jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem. Het combineert helder en energiezuinig LED-licht met intuïtieve technologie. De lampen, de bridge en de app veranderen de manier waarop je licht bedient en ervaart.


Wat kan Philips Hue?

Eenvoudige bediening en comfort

Bedien je slimme verlichting van je slaapkamer tot je achtertuin. Maak je leven een stuk eenvoudiger.

Licht voor jouw speciale momenten

Verander je dagelijkse routines in momenten om van te genieten. Philips Hue kan je wakker maken en je helpen lezen, concentreren, ontspannen en je energiek voelen.

Onbegrensde mogelijkheden

Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring. Speel met kleuren of synchroniseer je slimme lampen met je muziek en films.


3 Typen Philips Hue lampen

Philips Hue biedt drie typen slimme lampen die in verschillende vormen, afmetingen en modellen worden geleverd. Ze werken allemaal samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.Hue White
Bedien je verlichting vanaf overal ter wereld, of automatiseer je lampen zodat het lijkt alsof je thuis bent.Hue White Ambiance
Wordt natuurlijk wakker en schep voor elk moment de juiste sfeer, van koel vitaliserend daglicht tot ontspannend warmwit licht.Hue White and Color Ambiance
Speel met 16 miljoen kleuren en verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring.


Hoe werkt het?

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. De bridge is het hart van jouw Philips Hue-systeem. De bridge verbindt jouw smartphone of tablet met de Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en accessoires op één bridge aansluiten.

De bridge is via Wifi verbonden met het internet. Zo kun je de verlichting bedienen als je van huis bent, maar ook van andere slimme functies gebruikmaken. De bridge wordt meegeleverd met alle Philips Hue starter kits. Maar je kunt hem ook los kopen om eenvoudig zelf je eigen Philips Hue-systeem te bouwen.


Bedien zoals jij wilt

De app

Ervaar snelle en gemakkelijke bediening van je verlichting met de Philips Hue app voor iOS en Android. Installeren is een kwestie van minuten. Of probeer een van de vele apps ontwikkeld voor Philips Hue.

Accessoires

Je kunt Philips Hue op meerdere manieren bedienen, bijvoorbeeld via draadloze schakelaars. Met een draadloze bewegingsmelder kun je zelfs de lichten automatisch aan laten gaan, zodra je de kamer binnenkomt.

Friends of Hue

Friends of Hue zijn andere slimme producten en platformen die samenwerken met Philips Hue. Samen brengen we toepassingen die jouw leven nog gemakkelijker maken.


Start met Philips Hue

Om te starten met Philips Hue heb je alleen een starter kit nodig met daarin lampen en een bridge. Daarna kun je eenvoudig stap voor stap uitbreiden. Je kunt maar liefst 50 lampen aan een bridge koppelen!

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)