Philips Hue Signe Vloerlamp met Bluetooth

energielabel

Vloerlamp Signe van Philips Hue

Kies uit 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 wittinten

Direct eenvoudig via je smartphone te bedienen

Soepel draadloos dimbaar

Normale prijs € 269,99 Speciale prijs  234,49
Nu met 13% korting!

Verwachte levertijd:

17 juli 2021

Gratis verzending

Vanaf 50,- in NL

Beste online prijs

Zo niet? Klik hier!

Met Philips Hue White and Color Ambiance verlichting creëer je schitterende lichteffecten. Kies uit 50.000 tinten wit licht en 16 miljoen lichtkleuren. Je bedient én dimt deze slimme verlichting eenvoudig via een app op je smartphone of tablet, of met één van de handige bedieningsmogelijkheden.

Plus- en minpunten  Volgens onze verlichtingsexpert:

Creëer schitterende lichteffecten met 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 wittinten!

Direct eenvoudig via je smartphone te bedienen

Soepel draadloos dimbaar

Voor het instellen van timers en lichtschema's is wel een Philips Hue Bridge nodig

Productbeschrijving

Breng schitterende lichteffecten aan in je interieur met de Signe vloerlamp van Philips Hue! Deze slimme staande lamp is uitgerust met Philips Hue White and Color Ambiance LED verlichting. Hierdoor kies je uit maar liefst 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren altijd de lichtkleur die perfect bij jouw mood en activiteiten past. Begin de dag met geleidelijk toenemend wit licht, geef jezelf een concentratie boost met helder daglicht en sluit de dag af met sfeervol gedimd licht. Of wat dacht je van kleurrijke lichteffecten tijdens een feestje? Met de Signe vloerlamp is het allemaal mogelijk!

Draadloze bediening en soepel dimmen

Dankzij de nieuwste Bluetooth technologie kun je de Signe vloerlamp direct eenvoudig via je smartphone of tablet te bedienen. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker van Signe in het stopcontact te steken en de Philips Hue Bluetooth app op je smartphone downloaden! Via de Bluetooth app kun je tot wel 10 slimme lampen binnenshuis bedienen. Met één druk op de knop schakel je het licht in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je tussen de miljoenen lichtkleuren.

Voor de basisbediening van vloerlamp Signe is een Philips Hue Bridge niet vereist. Echter zorgt de koppeling met een Bridge wel voor veel voordelen en extra gebruiksgemak. Zo is het mogelijk om tot wel 50 slimme Hue lampen via één app te bedienen en kun je zelfs aan de andere kant van de wereld jouw verlichting besturen!

Ook het instellen van handige lichtschema’s en timers is mogelijk na de koppeling met een Bridge. Laat de verlichting vanzelf aangaan bij zonsopkomst of gebruik de geofencing functie zodat het licht vanzelf aangaat zodra je het huis nadert. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Koppel dan handige Hue accessoires, zoals een Hue afstandsbediening of bewegingssensor aan jouw slimme home systeem, of bedien de verlichting met je stem!

Specificaties van vloerlamp Signe van Philips Hue

  • Moderne vloerlamp met slimme Philips Hue White and Color Ambiance verlichting
  • Kies uit 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 wittinten
  • Soepel draadloos te dimmen
  • Direct via je smartphone of tablet te bedienen dankzij Bluetooth
  • Hoogte: 149 cm | Breedte: 9,3 cm | Lengte: 11 cm

Bekijk hier alle slimme verlichting van Philips Hue >

Productspecificaties

Meer informatie
EAN 8718696174524
Artikelnummer 4080248P9
Garantie 2 jaar
Merk Philips Hue
Philips Hue type White and Color Ambiance

Productbeoordelingen

Productvragen

Uit dezelfde serie