Philips Hue Outdoor Amarant Schijnwerper 24V

energielabel

Philips Hue Outdoor Amarant grondlamp

Zorgt voor een prachtig lichteffect

Bedien eenvoudig via je smartphone

Kies uit 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 tinten witlicht

Normale prijs € 149,99 Speciale prijs  127,50
Nu met 15% korting!

Verwachte levertijd:

9 september 2021

Gratis verzending

Vanaf 50,- in NL

Beste online prijs

Zo niet? Klik hier!

Met Philips Hue White and Color Ambiance verlichting creëer je schitterende lichteffecten. Kies uit 50.000 tinten wit licht en 16 miljoen lichtkleuren. Je bedient én dimt deze slimme verlichting eenvoudig via een app op je smartphone of tablet, of met één van de handige bedieningsmogelijkheden.

Plus- en minpunten  Volgens onze verlichtingsexpert:

Werkt op laag spanning, eenvoudig zelf te installeren

Gemakkelijk via je telefoon te bedienen

Kies uit miljoenen lichtkleuren!

Voor het gebruik van deze lamp is een Philips Hue Outdoor low voltage voedingskabel noodzakelijk

Productbeschrijving

Creëer schitterende lichteffecten in de tuin met Philips Hue Outdoor Amarant grondlamp. Dankzij het slimme design van deze buitenlamp verlicht je hele muren, hagen of ornamenten in 16 miljoen verschillende lichtkleuren en 50.000 tinten witlicht. Verf je muur iedere dag een andere kleur of zet jouw favoriete plekken in de tuin in the spotlight. De Amarant Grondlamp werkt op laagspanning en is eenvoudig via je smartphone te bedienen*.

*Philips Hue Bridge vereist.

Functioneel design

Deze langwerpige grondlamp is uitgerust met Philips Hue White and Color Ambiance LED verlichting en zorgt voor een gelijkmatige en indirecte verdeling van het licht over je buitenmuur. Wanneer je de Amarant grondlamp 30 cm van de muur legt, schijnt deze een lichtstraal van 130 cm breed op de muur. Met een IP65 waarde is Amarant volledig waterdicht.

Draadloze bediening en comfort

Voor de draadloze bediening van deze lamp is een Philips Hue Bridge vereist. Koppel de lamp aan de Bridge en je kunt direct aan de slag met de bediening van de lamp via de Philips Hue app op je smartphone, of met een van de handige Philips Hue bedieningsmogelijkheden. Met één druk op de knop schakel je het licht in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je eenvoudig tussen de miljoenen lichtkleuren.

Stel handige lichtschema’s en timers in zodat de verlichting automatisch aangaat bij zonsondergang, en ook weer uitgaat bij zonsopkomst. Of koppel handige accessoires zoals een Hue Outdoor bewegingssensor zodat het licht van Amarant vanzelf gaat branden wanneer iemand langs loopt. De verlichting liever met je stem bedienen? Philips Hue werkt samen met de bekendste spraakassistenten.

Plug and play | Laagspanning

De Amarant grondlamp werkt op laagspanning. Hierdoor kun je de lamp zelf eenvoudig installeren, zonder tussenkomst van een elektricien. Amarant heeft een vermogen van 20 Watt en kun je aansluiten op de bestaande Hue Outdoor laagspanningsnetwerk. Bij de Amarant grondlamp wordt standaard met een kabel en T-stuk geleverd zodat je lamp gemakkelijk kunt koppelen.

Let op: voor gebruik van deze lamp is een Philips Hue Low Voltage voedingskabel vereist. Wil je beginnen met Philips Hue Low Voltage buitenverlichting? Bestel dan direct een voedingskabel van 40W of 100W mee. De Amarant grondlamp verbruikt 20W, en je kan dus twee Amarant lampen aan een voedingskabel van 40W koppelen. Wil je meer Amarant lampen gebruiken of wil je nog meer Philips Hue Low Voltage verlichting koppelen? Kies dan voor een 100W voedingskabel.

Specificaties van Philips Hue Outdoor Amarant grondlamp 24V

  • Uitgerust met Philips Hue White and Color Ambiance LED verlichting
  • Kies uit 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 wittinten
  • Bedien eenvoudig via je smartphone (Hue Bridge vereist)
  • Werkt op laagspanning
  • Lengte: 79,5 cm | Breedte: 6,8 cm | Hoogte: 5 cm

Bekijk hier al de Philips Hue Low Voltage buitenverlichting >

Productspecificaties

Meer informatie
EAN 8718696174425
Artikelnummer 1746630P7
Garantie 2 jaar
Merk Philips Hue
Philips Hue type White and Color Ambiance

Productbeoordelingen

Productvragen