Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

Philips Ecomoods voor de allerlaagste prijzen!

<Ecomoods Hanglampen>  <Ecomoods Plafonnierres
<Ecomoods Wandlampen
<Ecomoods Tafellampen>

Philips Ecomoods Lampen
voor de allerlaagste prijzen!

Philips Ecomoods voor de allerlaagste prijzen!
klik hier voor het complete overzicht

Ecomoods voor actieprijzen


 


  
 
Ecomoods act
iemaand:
laagste prijzen én gratis thuisbezorgd!

info@meerdanlicht.nl 


 

De Philips Ecomoods lampen zijn de energiezuinige verlichting serie in een uitgekiende vormgeving. Een ruime sortering van lampen waarin een energiezuinige spaarlamp is verwerkt die toch voor sfeervol licht zorgt!

Spaarlampen kenden tot op heden nog geen nette toepassing in verlichting armaturen. Totdat Philips de Ecomoods lampen introduceerde. In een modern, en toch betaalbare collectie is er een vernieuwende wind waaiende in verlichtingsland. Toegepast in fraaie hanglampen en plafondlampen is er voor haast ieder interieur wel een perfect armatuur te vinden.

Ieder model uit de Philips Ecomoods collectie is er een met hoogwaardige onderdelen en materialen. Met als resultaat een breed gamma voor iedere individuele stemming en stijl. Het warme sfeervolle licht, wordt gegenereert door energiezuinige lampen die niet onderdoen voor de lichtkwaliteit. Ze doen je onderkomen omtoveren tot een knusse, gezellige en huiselijke ruimte. Niet voor niets is de spreuk van Ecomoods: "Saving in Style" en "Strong on Style, Strong on Savings", de duurzame oplossing voor iedere kamer. De prachtige serie van ecomoods hoort dan ook zeker thuis in onze collectie, niet voor niets is onze spreuk dan ook: "Meer dan licht"!

 


 

Philips Ecomoods voor de allerlaagste prijzen!
klik hier voor het complete outdoor overzicht

ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN