Nordlux

Nordlux: Deense design verlichting van kwaliteit

In het brede assortiment Nordlux verlichting vind je alles om het zowel binnen als buiten stijlvol te verlichten. In de uiteenlopende collecties shop je verschillende stijlen zoals minimalistisch, trendy, praktisch, speels en eigentijds. Dit scandinavische merk zorgt er op een duurzame manier voor dat jouw verlichting echt onderdeel wordt van je interieur. 

Populair van Nordlux


Binnenverlichting

Buitenverlichting


Nordlux verlichting

Met de moderne verlichting van Nordlux laat je jouw interieur letterlijk en figuurlijk stralen. Het scandinavische merk gaat met de tijd mee en zorgt altijd voor unieke nieuwe designs. Ondanks de diverse stijlen en designs herken je iedere Nordlux lamp aan de herkenbare en kwalitatieve uitstraling. Hoe minimalistisch een lamp ook is, een lamp van Nordlux valt altijd op een interieur. Dat is niet de enige kracht van dit Deense merk, ook op technologisch gebied lopen ze enorm voor. Door energiezuinige, duurzame en slimme techniek toe te passen in de trendy armaturen onstaat er keer op keer een unieke collectie. 

Volgens Nordlux is een armatuur niet zomaar een armatuur, maar iets wat ons verenigt. Het bevordert goede architectuur, breng vreugde en trekt de aandacht. 


Volg jij ons al?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends, acties én om inspiratie op te doen voor jouw interieur.