0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Black Friday! Sale duurt nog

Product was successfully added to your shopping cart.

Ontdekken

ZTaHL by Dijkos

ZTaHL wordt gemaakt door DIJKOS, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. Hun kennis en ervaring met het bewerken van metaal zetten zij nu in voor het maken van design meubels. ZTaHL begon met het maken van grote en bijzondere lampen, nu bestaat hun collectie uit verlichting, outdoor en tafels.

Handgemaakt in Nederland

De exclusieve verlichting van ZTaHL by DIJKOS wordt met de hand gemaakt in Nederland. Zowel het ontwerpen en vormgeven, als de productie en afwerking vindt plaats in Noord-Brabant. Oer-Hollandse producten dus!

Verlichting op maat

Omdat ZTaHL by DIJKOS verlichting met de hand gemaakt wordt, is iedere lamp uniek. Tevens zorgt dit ervoor dat de lampen op maat gemaakt kunnen worden en je zelf bijvoorbeeld de kleur kunt bepalen. Zo creëer je zelf jouw ideale ZTaHL by DIJKOS lamp.

Alleen de beste materialen

ZTaHL by DIJKOS maakt verlichting van roestvrij staal. Hier is voor gekozen omdat dit materiaal onderhoudsvrij is en de kwaliteit altijd behouden blijft. Maar er wordt niet alleen staal gebruikt, er wordt ook volop gecombineerd met andere materialen zoals hout. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt.


Bekijk hier de Prop-up collectie »Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 147 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 147 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5