WarmGlow

WarmGlow

Met de WarmGlow techniek van Philips breng je een warme sfeer aan in huis. Met de dimfunctie kun je helder en fel licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele (gloei)lamp. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Philips WarmGlow

Met de WarmGlow techniek van Philips breng je een warme sfeer aan in huis. Met de dimfunctie kun je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lamp. In tegenstelling tot de standaard LED lichtbronnen, geven WarmGlow LED lampen een dimbare, warme gloed waarmee je “gewone” verlichting in een handomdraai omtovert tot warme sfeerverlichting. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht oogt.

Verschillende soorten Philips WarmGlow verlichting

In het uitgebreide WarmGlow assortiment van Philips vind je zowel losse lichtbronnen met WarmGlow technologie, als armaturen met ingebouwde WarmGlow verlichting. Een WarmGlow lichtbron kun je een armatuur naar wens plaatsen, om zo te genieten van sfeervolle verlichting. De armaturen met ingebouwde WarmGlow LED verlichting zijn direct klaar voor gebruik. Kies bijvoorbeeld voor WarmGlow inbouwspots in de woonkamer, of voor een WarmGlow spotlamp in de slaapkamer.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.