SceneSwitch

SceneSwitch

Het licht dimmen zonder een dimmer? Met de Philips SceneSwitch verlichting is het mogelijk! Het enige wat je nodig hebt is je bestaande lichtschakelaar en een Philips SceneSwitch lamp. 

Voorgestelde filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Philips SceneSwitch

Het licht dimmen zonder een dimmer? Met de Philips SceneSwitch verlichting is het mogelijk! Het enige wat je nodig hebt is je bestaande lichtschakelaar en een Philips SceneSwitch lamp. Deze LED lampen geven je de keuze uit meerdere lichtinstellingen, zonder dat je hier een dimmer voor nodig hebt. Zo creëer je in een handomdraai altijd een fijne sfeer, zonder lastig installatiegedoe!

Hoe werkt SceneSwitch?

Druk op je bestaande lichtschakelaar en schakel van helder functioneel licht (100%), naar natuurlijk ontspannend licht (40%) of een zacht, warm sfeerlicht (10%). De SceneSwitch lichtbron heeft een automatisch geheugen dankzij een ingebouwde geheugenchip, waardoor de lamp je laatste instelling onthoudt als de lichtschakelaar langer dan 6 seconden wordt uitgeschakeld. Handig!

Verschillende soorten SceneSwitch verlichting

Wil je jouw lievelingslamp dimbaar maken, maar heb je geen zin in lastig installatiewerk en gedoe met een dimmer? Plaats dan een Philips SceneSwitch lichtbron in het armatuur. Met SceneSwitch lichtbronnen tover je elke lamp om in een dimbare lamp. Ook zijn er armaturen verkrijgbaar met ingebouwde SceneSwitch LED verlichting. Hang bijvoorbeeld een SceneSwitch plafondlamp in de slaapkamer, of een SceneSwitch spotlamp in de woonkamer.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.