Pongee spotlampen

Pongee spotlampen

Met de Pongee spotlampen van Philips voorzie je elke ruimte in huis van functionele verlichting! Deze compacte spotlampen hebben verstelbare spots, welke naar wens te richten zijn. Zo schijnt het licht altijd op de juiste plek.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Pongee spotlampen

Met de Pongee spotlampen van Philips voorzie je elke ruimte in huis van functionele verlichting! Deze compacte spotlampen hebben verstelbare spots, welke naar wens te richten zijn. Zo schijnt het licht altijd op de juiste plek. Dankzij het elegant en tijdloos design passen de Pongee spotlampen goed in elke interieurstijl: van modern tot klassiek.

Kwalitatieve spotlampen

Pongee spotlampen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zoals je van Philips gewend bent. De lampen zijn vervaardigd uit stevig metaal, uitgevoerd in het zwart en wit. Omdat de spots draaibaar zijn, schijnt het licht altijd precies waar jij wil! Zet jouw favoriete woonaccessoires in the spotlight met een Pongee 1-lichts spotlamp, of breng in een hele ruimte functionele verlichting aan met een exemplaar met meerdere spots.

Personaliseer jouw Pongee spotlamp 

Bij de Pongee spotlampen wordt een lichtbron niet standaard meegeleverd. Hierdoor kun je zelf passende GU10 lichtbronnen uitzoeken die qua lichtopbrengst en functionaliteiten helemaal aan jouw wensen voldoet. Wil je graag dat jouw Pongee spotlamp dimbaar is? Gebruik dan SceneSwitch lichtbronnen. Deze lichtbronnen zijn met je bestaande lichtschakelaar te dimmen. Of kies voor slimme Philips Hue lichtbronnen die via je smartphone te bedienen zijn en soepel draadloos gedimd kunnen worden. Zo tover je jouw Pongee spotlamp eenvoudig om in een slimme lamp.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.